Băiete, un piton pentru sor-sa!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Adelu ne-a zâmbit la ieşire, avea aceeaşi aroganţă pe chip, îi mai lipsea fularul. Era ca atunci când parcă nu înţelegea de ce îl bagă poliţiştii la zdup. După cele opt luni de „facultate” la zi, ex-premierul le-a spus aplaudacilor veniţi în parcarea închisorii că le va vorbi peste câteva zile. Apoi a dispărut. La câte case are...
* În cazul eliberării scriitorului cu rimel, cel mai mult m-a enervat soră-sa, o oarecare doamnă Barb. Iată ce a putut expectora femeia: „Sunt supărată pe Adrian pentru că n-a plecat din România atunci când i-am spus. România l-a trădat pe fratele meu şi cea mai mare dezamăgire pentru mine este că românii acceptă în continuare să trăiască precum nişte râme”. Ca şi cum aş fi într-un restaurant, fac o comandă specială: „Râme? Nu! Băiete, un piton pentru doamna Barb!”
* Profesorul de numâncabilitate (dacă există nuplecabilitate, de ce n-am putea jongla şi cu termenul acesta?) Mencinicopschi spune că E-urile nu sunt de post. Pe bune? Înseamnă că ne luăm adio de la pateul de post şi alte alea. Nenea Menci, dar K-urile din alimente cum sunt?
* Ieri, la Galaţi, au fost descoperiţi mici din carne de armăsar. Situaţia nu este atât de disperată precum pare: micul ăsta se înhamă la o digestie bună.
* La mititeii preparaţi cu cărniţă de cal cred că ar merge un muştar din hrean. Părerea unui gurmand fără frontiere.
* Mi-a venit să vă blestem, aşa, la mijloc de săptămână: „Vedea-v-aş cu conturi în Cipru!”
* Un elev din Râmnicu-Vâlcea, geniu al informaticii, vrea să inventeze o maşină pentru nevăzători. O idee grozavă, bravo lui! Din păcate, ne mai lipsesc atâtea, când vine vorba despre traficul rutier din România... Nişte indicatoare pentru orbii de la volan, de pildă.
* Trupa Iron Maiden doreşte să-şi lanseze propria bere. La ce nume are această formaţie de rock greu, n-ar fi fost deplasat să-şi lanseze la apă propriul centru de colectare a fierului vechi.
* Relu Fenechiu, şeful Transporturilor, a scăpat ieri porumbelul: „Partidele nu se finanţează doar din bani albi”. DNA-ule, se aude? Autodenunţ mai mişto n-am prea sesizat în ultimele două decenii.

Citit 625 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2013 15:36

1 comentariu

 • postat de IC
  Miercuri, 20 Martie 2013 03:16
  Citez: " În cazul eliberării scriitorului cu rimel, cel mai mult m-a enervat soră-sa, o oarecare doamnă Barb. Iată ce a putut expectora femeia: „Sunt supărată pe Adrian pentru că n-a plecat din România atunci când i-am spus. România l-a trădat pe fratele meu şi cea mai mare dezamăgire pentru mine este că românii acceptă în continuare să trăiască precum nişte râme”. . Danut draga ai trecut prea usor peste cele spuse de doamna in cauza . Afirmatia ca am fi niste rame isi are radacinile de pe vremea cand familia dumneaei sa incuscrit cu familia ministrului comunist Miculescu ,si pe atunci ,ca de altfel si acum ,suntem considerati niste taratoare ,numai bune de prostit si pus la treaba.Ne mai fac unii trantori , nespalati , ciobani ,dar chiar rame ? Ca sa nu mai calce, pe si printre rame ,ce a ar fi sa-si ia talpasita ,impreuna cu toti apropiatii,inclusiv politici si sa ne lase sa ne tram in pace.....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.