Aflatoxina, toxina cunoaşterii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fenechiu a dat cărţile pe faţă, adică a spus că partidele se finanţează şi cu bani negri. Colegii săi din USL au sărit să-l acopere, ba chiar au încercat să ne dea de înţeles că nu ne merge subtitrarea. Că omul a vrut să zică altceva. Antonescu, deţinător al centurii negre în mangleală, a punctat ca de obicei: „Este o afirmaţie excesivă.” Este o ce? Vai, cât de departe e revoluţia bunului simţ...

* Un consilier local din Vrancea a fost prins furând apă potabilă. Nu contează din ce partid e domnul, chiar dacă nenea ăsta e coleg cu Dan Diaconescu. Asistăm însă la un moment istoric: în România chiar nu mai este nimic de uşchit!

* Medicii australieni sunt îngrijoraţi din cauza unui nou tip de gripă porcină ceva mai rezistent la medicamente. Mare scofală, scroafa şi-aşa e moartă în păpuşoi! La ce vremuri trăim, decesul pare uneori o ieşire din labirint. Pe naiba! Abia după ce ai dat colţul încep durerile de cap. Dacă n-ai bani destui, te lasă sportivul echipat în sutană să faci pluta pe masă.

* ONU a decis ca 20 martie să fie Ziua Internaţională a Fericirii. Am mai multe motive pentru a-i contra pe băieţii de la Organizaţia Naţiunilor Unite. Sau Uimite. Bre, după ce ne e dat în fiecare martie să tragem tare pe 1 şi 8, te îmbraci în ipocrit şi dai cu fericirea în populaţie? Pariez că ciprioţii sunt primii bipezi de pe planetă care serbează cu mare drag onomastica happiness-ului.

* Premierul Ponta vrea să desfiinţeze programul naţional „Cornul şi laptele”. Brava! Este o măsură excelentă deoarece acest patent a îmbogăţit destule firme aşa-zis producătoare şi distribuitoare. În loc de lapte, odraslele naţiunii primeau o zeamă albă, iar cornul ăla nu excită nici măcar aparatul digestiv al maidanezilor. Ce zic eu maidanezi? Mucegaiului îi era ruşine să-şi asocieze imaginea cu produsele de panificaţie cu care elevii îşi spărgeau tigvele în pauza mare.

* Apropo de laptele din programul guvernamental plin de populism... Lichidul conţine aflatoxină, deci cum să hrăneşti elevii cu aşa ceva? Aflatoxina este toxina cunoaşterii. Mă contrazice careva?

Citit 1022 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2013 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.