Coada lopeţii şi aia la compensate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băiatul care trebuie să apese pe butonul încălzirii globale este concediat. Păi, asta-i treabă, monşer? Parc-ai fi angajat în combinat: chiar dacă eşti în schimbul al III-lea, nu trebuie să dormi, mă! Uite-aşa are de suferit un continent întreg...

* Ninsoarea de ieri nu-i reală, este cea mai mare păcăleală de 1 aprilie. Singurul inconvenient este că a trebuit să dăm puţin la lopată. Coada lopeţii este cel mai mare duşman al românului. Oferă-i una la preparate sau la compensate şi-ţi va mulţumi.

* Săptămâna viitoare ar trebui să ne scăldăm în caniculă. Răcirea accentuată a vremii, precipitaţiile sub formă de ninsoare, toate astea sunt anticonstituţionale. Numai făcând o medie, putem să ne declarăm satisfăcuţi. Aşadar, băiete, două porţii de 40 de grade Celsius!

* Victor Ponta a devenit ministru interimar la Justiţie. Omul nu şi-a dorit, dar trebuie să acopere locul care va rămâne vacant după plecarea Monicăi Pivniceru la Curtea Constituţională. Este ca atunci când, fiind în sala de aşteptare, îţi cere vecinul să-i urmăreşti paporniţa, în vreme ce el se duce la WC.

* Un bacteriolog britanic susţine că salata verde din supermarket n-ar fi sănătoasă şi că de preferat ar fi hamburgerii. Eh, să vedem ce mai spune doctorul Mencinicopschi... Îmi pare rău, dar eu nu cumpăr salată din altă parte. Ori e din supermarket, ori nu e. Nu iau de la Peco sau din farmacie.

* Un virus mortal a dispărut dintr-un laborator de cercetare din Statele Unite ale Americii. Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar tot zilele trecute s-a făcut nevăzut şi designerul de chiloţi cu fund rabatabil Cătălin Botezatu. Aşa ni se duc toate valorile.

* Cântăreţul Nicu Covaci a ajuns la fundul sacului. Spune că nu mai are bani nici de telefon, nici de curent electric. Regret, dar când era în vogă, cu destule lovele, nu cred că ne împărtăşea starea sufletească. În limbaj de Facebook, nu dădea „Share”.

* Sile Cămătaru, interlop de cultură, a primit după gratii două cărţi scrise de Coelho. Asta e. Ai carte, ai parte de înjumătăţirea pedepsei. A păţit-o şi Bombo.

Citit 884 ori Ultima modificare Marți, 26 Martie 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.