Şaorma cu prea de toate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doamnelor şi domnilor, am preluat legătura. Ne aflăm în prima repriză, scorul este de 1-1 în meciul dintre Boston şi Saravan. Sau, dacă vreţi, dintre Massachusetts şi Balucistan. Sau Statele Unite ale Americii - Iran. Eh, vă faceţi că nu înţelegeţi, dar chiar n-am chef să detaliez. Primii s-au ales cu nişte bombiţe, ceilalţi au fost vizitaţi de un seismuleţ. Atât pentru moment, cedez legătura în studio.

* De ce s-a dus cutremurul de aproape 8 grade pe scara Richter în Iran? Parcă vezi că e în căutare de cea mai bună şaorma... Băi, alde ăia de la Dristor, stricaţi reţeta, mă!

* România nu este impasibilă în relaţia de la distanţă cu nenorocirile din 15 şi 16 aprilie 2013. Ieri, în replică la ce s-a petrecut în State şi Orientul Mijociu, Consiliul Naţional al Audiovizualului de la Bucureşti a decis să interzică reclama la tigaia lu’ Bahmuţeanca. Bravo, nene, ne-am scos! Vor zice oamenii din zonele afectate că ne pasă...

* Fi-ne-ar tigaia de cap să ne fie! Asta ne trebuia nouă? Suntem daţi la spate când vine vorba despre Schengen, nici contractul cu colaborare cu Uniunea Europeană nu e grozav, dar singura noastră problemă este tigaia care-i dă energii nebănuite fostei neveste a lui Prigoană. De fapt, stupidităţile expuse de Bahmu ar putea fi folosite drept substanţe dopante pentru politicienii români. Femeia aia spune că ar dărâma munţii cu o tigaie. De ce n-ar face asta şi europarlamentarii noştri? Poate nu tot cu o cratiţă, că trebuie să ai tehnică în bucătărie, dar măcar cu un ibric, un termoplonjon, ceva.

* Românii beau cam 15 doze de bere pe lună. O fi bine, o fi rău? După ce dai gata 15 doze, nu cred că mai poţi tragi o linie dreaptă. Matematic vorbind, ne simţim bărbaţi adevăraţi. Practic, cu o bere la două zile aproape că faci fiola să pălească.

* Presa de la Istanbul susţine că Andreea Marin s-ar fi cuplat cu un turc. N-ar fi nimic surprinzător, Zâna Surprizelor merită să stea la dreapta lui Suleyman Magnificul.

* Mâine este Ziua Porţilor Deschise la Muzeul Antipa, ocazie cu care poate fi văzută gratuit expoziţia de cadavre umane. Mai bine mă duc la o prezentare de modă, măcar exponatele de acolo îşi mai trag puţin sufletul.

Citit 582 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2013 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.