Ăştia blamează poziţia cu care ne tratează

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Într-o ţară în care mereu am fost trataţi cu fundul, politicienii şi-au descoperit vocaţia: să blameze homosexualitatea. Mai întâi a vorbit Puiu Haşotti, apoi Mădălin Voicu, ambii ducând această pretenţie sexuală pe secţie, cu decizie de internare. Stop! Băi băieţi, decât Şcolile de Vară ale partidelor, mai degrabă tolerez marşul ăla cu limbile scoase de-un cot şi cu ghemele de lână pe post de ţâţe...
* Culmea este că tocmai mediul politic favorizează o anumită poziţie: a-l face pe la spate pe adversar. Asta înseamnă să treci în tabăra cealaltă, să iei decizii fără să-ţi întrebi colegii de partid etc. Aşadar, fetelor, calmaţi-vă şi voi!
* N-are nicio legătură cu subiectul, e doar o coincidenţă. Adelu Năstase scrie pe blog că uşor-uşor iese din hibernarea de comunicare şi că vede la TV numai sâni, CSM şi Suleyman Magnificul. Ce să zic, emoţii o fi avut numai la vederea numelui marelui sultan turc.
* Am o veste proastă pentru Bombonel, în caz că n-a tocit cărţile de istorie: lui Suleyman îi plăceau foarte mult femeile. De aici şi noţiunea de harem.
* Duminică seară s-a disputat un derbi de fotbal bucureştean cu scandal care te face să rupi telecomanda. Au jucat Rapid şi Steaua, iar antrenorul formaţiei oaspete, Laurenţiu Reghecampf, s-a întors acasă mirosind a urină. Un suporter giuleştean i-ar fi aruncat în cap o pungă cu toxine lichide obţinute la baza gardului. Carevasăzică, asistăm la o schimbare radicală de patronat la Rapid: pleacă George Copos, vine Gregorian Bivolaru. Se iese din insolvenţă şi se trece în incontinenţă. Urinară.
* La Spitalul Militar din Focşani a avut loc o petrecere dotată cu striptease, comandantul unităţii participând la măcelul de ţoale. Pozele au apărut nestingherite pe Facebook. Din păcate, ministrul Apărării, Mircea Duşa, n-a dat Like, ba chiar a dispus un mega-control. Aşa-i când n-ai simţul umorului.
* Nu e insultă, ci rezultatul unor cercetări amănunţite: oamenii au creier de muscă. Mai ales cei pentru care orice zboară se mănâncă.

Citit 424 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2013 14:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.