Şi Moni i-a turnat lui Irinel. Un plod

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nici foştii colaboratori ai Securităţii nu mai sunt ce-au fost cândva. Cum să-l treci pe Irinel pe lista băieţilor care au dat cu ciocul la Secu? Pe bune, dac-aş fi unul dintre ăia, l-aş da în judecată. Ne strici firma, frate! Cam aşa l-aş lua la rost...

* După anunţul făcut de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii conform căruia Irinel a fost un pârâcios cu carte de muncă, ar fi mers perfect următoarea precizare: acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

* Ar fi culmea să aflăm că şi alte personalităţi mioritice de anvergura lui Irinel au suflat pe vremuri ca să le fie bine. La cine m-am gândit? La Gina Pistol, Leonard Miron, Mihai Trăistariu sau Anastasia Lazariuc. Măcar se poate lăuda şi Monicuţa că a trăit c-un securist de semi-vază al patriei.

* Voronin îl acuză pe Băsescu de fapte eroice de arme şi cupe de şampanie. Comunistul de la Chişinău susţine că democratul de la Cotroceni i-ar suna pe oficialii moldoveni în fiecare seară în stare de ebrietate. Probabil că Traian chiar le dă telefon şi le spune, după modelul hitului basarabean aflat pe primul loc în topurile româneşti: „Bă, mi-e POHUI de voi!”.

* Am pomenit-o ceva mai devreme pe domnişoara Gina Pistol. Fata, fostă componentă a revistei Playboy, a lansat la apă o maximă incredibilă: „Un corp frumos nu-i de ajuns!” Păi, cred că aşa şi-a spus şi Monica Gabor: un corp frumos nu-i de ajuns, am nevoie şi de nişte avere din partea unui fost turnător căruia trebuie să-i torn un plod.

* Cel puţin ciudată propunerea primarului general al Bucureştilor de a-i amenda pe cetăţenii de la bloc care le mai dau haleală câinilor maidanezi. Într-o primă instanţă, mi-am zis în barbă că nu-i o măsură proastă, că se descurajează furajarea patrupedelor fără stăpân şi că, implicit, autorităţile, în încercarea lor de a-i strânge de pe stradă, nu se vor mai lovi de rezistenţa pensionarilor. Fals! Ăştia propun amenzi şi atât! Adicătelea, câinii vor rămâne slobozi şi, mai rău, vor fi şi flămânzi. Şi mai flămânzi! Şi mai! Înseamnă că alde Oprescu vor să scape de pensionari. Pe cale naturală. Păpaţi fix de Fetiţa şi Rex.

Citit 787 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2013 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.