Ploaia trece pe scara Richter

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Afară plouă. Cel puţin aşa ne spunea Băsescu într-un viral, acum câţiva ani. Ideea este că propoziţia simplă „afară plouă” nu mai reclamă atâta romantism şi linişte ca pe vremuri, unde „pe vremuri” înseamnă acum doi-trei ani. Acum, dacă auzi că vine ploaia, neapărat trebuie să-l suni pe Gheorghe Mărmureanu, ca să-ţi spună câte grade pe scara Richter va avea torenţiala. E ca la coridă, trebuie să-ţi pupi familia şi prietenii înainte să dea cu piatră şi cu vijelie...

* Meteorologii zic că deasupra ţării noastre pluteşte un nor de praf din Sahara. Şi eu care credeam că-i praful nostru, urma de rumeguş produsă de toate guvernările post-decembriste.

* Norul de praf din conturile românilor are latura sa pozitivă: nu-ţi atacă ochii. În schimb, luaţi ceva pentru stomac, s-ar putea să cauzeze!

* Un fotbalist din Liga I, portarul Bornescu de la Petrolul, şi-a muşcat de umăr un adversar. Coincidenţa face ca victima lui Hannibal de Dâmboviţa să vină direct de pe continentul şaormei. Cine zicea că sportivii de performanţă mănâncă sănătos?

* Marian Vanghelie le-a vorbit poliţiştilor din sectorul 5 al Bucureştilor. Printre altele, primarul s-a lăudat că face „studii gramaticale, limba engleză, franceză, thailandeză, masaje şi de toate”. Decât să înşire la trosneală activităţi aproximativ intelectuale, mai bine ar pune mâna pe carte. Sau ar mai schimba nişte borduri.

* M-a distrat mult informaţia conform căreia un terorist de renume mondială a fost luat la rost de mai-marii săi. „Nu vii la şedinţe, n-ai comis atentate spectaculoase”, cam aşa l-au certat băieţii cu turbane ceva mai mari. Mai lipsea să-i spună şi că, implicit, ia bani degeaba şi foloseşte şi ţoalele firmei fără să dovedească eficienţă. Pe săracul nepriceput (dacă nu cumva o fi rău-intenţionat) îl cheamă Moktar Belmoktar. Parcă vezi că l-au batjocorit şi cu buletinul în mână: „Mai ai şi un nume de doi lei...”

* Această ştire conţine plasare de produse. O prezenţă slinoasă pe TV, Ioana Tufar, şi-a găsit iubit. Cel puţin aşa anunţă ziarele de monden. Pe lover-ul fetei trebuie să-l cheme Mr. Proper.

Citit 798 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.