Vijelie, manelistule, nu viscol!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La mulţi ani tuturor copiilor din noi! Nu vă gândiţi la monştri, sunt multe clipe când, şi la 45 de ani, îţi face plăcere să-ţi mânjeşti cu haleală cămaşa. Mai nasol este când n-ai de ales, traiectoria surplusului alimentar neputând fi alta... Sper că m-am exprimat cât am putut de codificat ca să nu fiu considerat incorect politic. Aşadar, mulţi ani încă o dată, măi copii!

* Bombonel zice că, dacă ar fi ajuns preşedintele României în 2004, autostrada Transilvaniei ar fi fost acum gata. Gata ruptă, asta înţeleg. Ce, există vreo şosea în România care să fie asfaltată ca lumea? Din ciment au ieşit cei mai mulţi bani. Mă rog, cărţile folosesc sintagma plastică „piatră seacă”.

* După nen-tu Gigi, şi şeful galeriei lu’ Steaua a fost săltat de poliţişti, dar de data aceasta cu focuri de armă. Vorba aia, peluza e mai tare decât tribuna oficială. Mi se pare sau ăştia din Ghencea vor să dea o petrecere şi după gratii şi se duc unul câte unul? „Locic!”, iată răspunsul corect, mi-am adus aminte că şi Marius Locic, fost sponsor al Stelei, a început o carieră la răcoare.

* Avem şi un fotbalist claustrofil. Gabi Tamaş, băiat de naţională, a fost dus la secţie cu brăţări la mâini deoarece şi-a etalat violenţa pe nişte amărăşteni. Carevasăzică, tragem linie: patron avem dincolo, suporter este, jucător de asemenea. Antrenorilor, voi ce mai aşteptaţi, mă?

* Robert Negoiţă, primarul de la sectorul 3 al Bucureştilor, a confundat anotimpurile. Sau doar fenomenele, nu mi-e clar. Individul şi-a avertizat electoratul: „În perioada viscolului, evitaţi să ieşiţi afară!” A vrut să zică „vijelie”, însă probabil s-a temut să nu fie luat de manelist.

* Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut în aceeaşi fotografie după ce vedeta Pro TV-ului fusese dată dispărută. Apropo de Iulia şi de marele actor de la Bollywood, Vânturoaico, ştii în ce-şi ţin indienii caii? Corect, în frâu.

* Monica Gabor s-a despărţit de Mr. Pink, chinezul care a întreţinut-o financiar în ultimul an. Are cineva numărul de la Izvorani al domnului Irinel? Trebuie să plângă şi chinezul pe umărul cuiva... Deşi, mai bine nu. Că ar trebui să vină în genunchi.

Citit 643 ori Ultima modificare Vineri, 31 Mai 2013 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.