Mi se rupe pijamaua de DNA!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Priponitul Gigi a fost vizitat de doi călugări veniţi de la muntele Athos. Nu ştiu ce minune au încercat cele două feţe bisericeşti la Rahova, dar, cel mai probabil, au sfinţit procedura de teleportanţă a deţinutului. Da, teleportanţă, că teleportarea este termenul uzitat de atei şi agnostici.

* Ieri, un canal de breaking news a scos de la naftalină o înregistrare video cu Gigi care simula o fractură inghinală în relaţia cu Direcţia Naţională Anticorupţie. „Să scrii aşa la ziar, pe prima pagină, că mi se rupe puncte-puncte de DNA!”, zbiera latifundiarul în 2008, cu cinci ani înainte de a-i telefona nevesti-sii că a început să i se rupă şi pijamaua. Başca şosetele.

* Ce priveghi e la Antene de când Sorin Alexandrescu, directorul trustului, a fost dus la răcoare pentru 29 de zile! Iată exemplul viu al lui Gigi! Fără să fi avut televiziunea proprie, patronul Stelei este jelit de toată lumea de sar frecvenţele din albie. Din HD se vede 3D, iar din 16:9 se transformă în 9:16.

* Atenţie la truismul de nivel mondial al lui Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informaţională (ce titulatură, zici că-i obligatorie existenţa portofoliului său exact ca aerul!): „Poşta Română ar fi profitabilă, dacă n-ar fi fost jumulită.” La fel îi transmite de pe lumea ailaltă şi Teo Peter angajatului de la Ambasada Americii: „Dacă n-ai fi băut înainte de a te urca la volan, nu m-ai fi omorât, nenorocitule!” Chiar aşa, asta-i ditamai pilda economică: să umbli cu poşta jumulită şi să te întrebi care-i papagalul.

* Liga I de fotbal va activa în sezonul următor cu 15, 16 sau 17 echipe. Prin urmare, va avea de ales între performanţă, faliment şi codul penal.

* Sâmbătă s-a însurat fotbalistul român Bănel Nicoliţă. Ei, cum să aibă 8 ani jucătorul lui Saint-Etienne? Are 28, nene! A mai amânat-o şi el cât a putut.

* Ministerul Muncii doreşte ca adolescenţii să poată băga legal cu cârca încă de la 15 ani. Este vorba de muncă, nu vă mai împiedicaţi de-un biet termen „legal”! Or „cârca” nu-i plantă medicinală.

Citit 687 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2013 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.