Vasile, dă-te poet!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu, pe bune, asta cu mega-reportul de la 6 din 49 bate la ochi. Munca nu ne place, dar la cifre ne pricepem, bre. E imposibil ca niciun românache să nu depisteze, din noiembrie-decembrie încoace, combinaţia perfectă. Cred că ştiu ce ni se coace: Guvernul se roagă la Dumnezeu să nu câştige niciun prăpădit super-premiul loteriei, apoi extragerea va fi adjudecată de cabinetul lui Victoraş şi ne vom achita întreaga datorie la FMI şi Banca Mondială. Ar fi cea mai bună măsură din guvernarea USL. Cotizaţi, băieţi, cotizaţi!

* Elevii de clasa a XII-a de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Bucureşti au primit pentru festivitatea de absolvire eşarfe pe care era inscripţionat numele lui Vasile Blaga. Bănuiesc că departamentul însărcinat cu brandingul, în timp ce stătea la coadă la ştanţat, şi-a dat cu părerea despre numele marelui poet: „Bă, ce nume avea ăsta, cum să-i zici, mă, Blaga unui om învăţat? Hai să-l schimbăm, nu-i mai zicem Lucian Blaga, ci Vasile Blaga!” Aşa a ieşit şi povestea de tot râsul cu eşarfele...

* Bombonel şi-a lansat duminică o carte scrisă în penitenciar, iar Ponta a stat la coadă ca să-i obţină autograful. Coadă la Năstase - iată o sintagmă care nu poate fi decât pe placul fostului prim-ministru al României.

* Protestele din Turcia par greu de oprit, poate şi pentru că tineretul otoman nu ştie să danseze pinguinul, ca junimea manelară din spaţiul carpato-danubiano-pontic. Ăia, când s-au enervat, au ieşit cu toţii în stradă şi au speriat până şi cea mai de temut Poliţie de pe continent. Ai noştri, în caz de miting, postează pe Facebook din epicentrul manifestaţiei cu acel semn idiot intitulat „smile”. Restul e cancan. Sau Kanal D.

* Singurul turc care nu se războieşte în aceste zile cu autorităţile de la Ankara este domnul Tuncay Ozturk, ienicerul de la braţul Andreei Marin. E prins cu ceva treabă prin ţinutul ghiaurilor. S-au schimbat vremurile, acum vin ei după fetele noastre.

Citit 1012 ori Ultima modificare Luni, 03 Iunie 2013 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.