La ruşi preşedintele, la noi amanta

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Victor Ponta s-a întâlnit cu Angela Merkel şi n-a prins decât patru minute de convorbire cu cancelarul german. Apoi, ca orice mascul, premierul României a exclamat: „Haideţi că patru minute este bine pentru un bărbat stresat ca mine!”

* Elena Udrea a divorţat de Cocoş, de Dorin Cocoş. Se pare că omului de afaceri nu-i place moda patentată de Iulia Albu, aceea de a avea o găină drept animal de companie...

* Este lesne de sesizat că Udrea a intrat în gaşca lui Crin Antonescu: ambii îl urăsc pe Cocoş.

* Diferenţa dintre Rusia şi România ne lasă cu gura căscată. În vreme ce la ruşi divorţează însuşi preşedintele, la noi se încumetă amanta.

* N-o înţeleg pe asta cu „cariere incompatibile, unul politică, altul afaceri”. Din cauza asta s-ar fi despărţit Lenuţa şi Dorin. Pe bune? Domenii mai unite decât politica şi afacerile nu există în România, bă!

* La un magazin din Ploieşti au apărut micii cu salmonella. Ce şi-or fi zis românii? Bă, dacă nu ne lasă alde UE cu bicarbonat, măcar cu salmonella, că e de la ei.

* Zic ziarele din centrul Europei că Germania s-a panicat din cauza unui dig de protecţie care a cedat în estul ţării. Ce sensibili îs supuşii lui Angela Merkel! Veţi vedea, Dunărea va ajunge şi mai umflată la noi, va da cu digurile de pământ, iar bodegile vor fi şi mai pline. Trăiască venitul minim garantat!

* Cum şi-au cheltuit românii banii în 2012? Pe mâncare şi întreţinere, conform unui studiu realizat de Institutul Naţional de Statistică. Nu uitaţi, berea şi vinul sunt considerate alimente, nu de alta, dar am fi riscat mari neînţelegeri... Iar când zici întreţinere - altă problemă sută la sută românească - sigur nu te referi la cosmetice, fond de ten sau spume de baie.

* Specialiştii avertizează că unele dintre cele mai rare feline din lume, tigrii indonezieni, riscă dispariţia din cauza ameninţării pe care o constituie un virus purtat de câinii domestici. Uite d-aia nu vedem tigri maidanezi pe stradă! S-ar mai plimba cineva? Nu, toată lumea ar fi la muncă.

Citit 624 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2013 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.