Pfier Pfoten, nu patru minute!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi este Înălţarea. Într-o zi de sărbătoare cu o asemenea detentă (iertaţi-mi jocul de cuvinte!), domnul Irinel Columbeanu aşteaptă şi el o minune.

* Zice-se că cele patru minute ale lui Victor Ponta petrecute în intimitatea cancelarului german Angela Merkel n-au fost chiar patru minute. Cică am fi tradus noi naşpa: Pfier Pfoten, asta a fost poziţia adoptată de premierul României la discuţia cu barosana Europei. Pentru neiniţiaţi, pfoten înseamnă lăbuţe.

* Cunoaşteţi, bănuiesc, cazul avionului Wizz Air plecat de la Bucureşti cu destinaţia Roma. Hardughia ar fi trebuit să aterizeze pe un aeroport mai mic din capitala Italiei, însă din cauza unor defecţiuni tehnice s-a lăsat pe burtă pe Fiumicino, cel mai mare aeroport al metropolei peninsulare. E limpede că s-au speriat toţi pasagerii, inclusiv echipajul şi familiile încercaţilor, însă n-a existat niciun rănit. De aici până la a titra „Fotografii dramatice din avionul morţii” e cale lungă, alde monşer! Site-urile principalelor televiziuni de ştiri au folosit această salată de cuvinte pentru a impresiona, ba nu, ca să şocheze. Şi dacă, Doamne iartă-mă, ar fi murit oameni, cum i-aţi mai fi zis, băi jurnalişti de morgă? Probabil că „avionul fericirii, că putem şi noi să facem ratingul mare pe cârca fraierilor”.

* Frapează cu adevărat nesimţirea indivizilor de la Kaufland Ploieşti, acolo unde au fost găsiţi mici îmbrăcaţi într-o salmonella de numa-numa. Iată cum s-au apărat incompetenţii/nesimţiţii de acolo: „Oricum se vindeau foarte puţin micii ăia!” Aha, deci faza cu mititeii e ca la ruleta rusească, ha? Dacă-ţi iei costiţă de porc, s-ar putea să mai trăieşti vreo doi ani, dar în caz c-ai pus mâna pe bucăţile de carne cu bicarbonat, ăla eşti!

* Gigi Becali a fost transferat la Jilava. UEFA contestă însă transferul său de la Rahova, deoarece perioada de transferuri încă nu s-a deschis şi ar fi al doilea transfer în mai puţin de o lună. Pe 21 mai s-a transferat de la Parlament la Rahova, iar pe 11 iunie de la Rahova la Jilava. Nasol, nu va avea drept de joc în selecţionata închisorii!

Citit 547 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2013 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.