Să nu scăpaţi caprele-n laser!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Au început să-mi placă mult termenii cosmopoliţi. De pildă, Bombonel spune despre Traian Băsescu următoarele: „Preşedintele statului e un lame duck!” Dacă o luăm mot-a-mot, ajungem la „raţă şchioapă”, însă expresia se traduce astfel: falit. Deşi merge bine şi faza cu ologeala. Elena Udrea are acum liber să-i rezolve oricând pana...

* Anul trecut se dădea cocoş. Cu c mic, Udreo, cu c mic, nene Crin! Victor Ponta se dădea cocoş. Se bătea cu teza de doctorat în piept că ne va face elongaţie de leafă şi pensie, că nu ţine cont de prevederile lui UE şi ale Angelei Merkel. Acum, când o nouă scumpire la gaze este iminentă, eminentul din fruntea Guvernului mormăie că taman Uniunea continentală îi forţează mâna pentru a lua această decizie. Vezi când ţi-o interzice să mai umbli prin jungla Dacianei pe motiv că tulburi mediul înconjurător.

* Astăzi începe construcţia celui mai mare laser din lume. Ei, pe naiba în America! La noi, bre, la Măgurele, deşi pare cea mai proastă glumă din Univers. Noi abia găsim coceni ca să ne ştergem pe dincolo, dar ne vom pricopsi cu laserul, frate! Năzdrăvănia va fi ridicată pe un câmp, aşa că locuitorii din zonă vor fi nevoiţi să caşte ochii când îşi vor scoate şeptelul la păscut. Păi, dacă vor scăpa caprele în laser?

* Rovana Plumb, fiinţa bacoviană de la Ministerul Mediului, anunţă cod portocaliu de inundaţii şi spune că e pregătită şi de evacuări de persoane. Apropo de asta, mă întreabă cunoştinţa mea din cartier, homeless-ul care schimbă scările de bloc atunci când vrea roaming-ul lui: „Nene, eu mai pot pierde locuinţa în caz de inundaţii? Nu de alta, dar aşa am pierdut-o prima dată: am băut mult de m-am inundat pe mine şi n-am mai avut bani ca să plătesc rata la bancă. Aşa am ajuns pe stradă. Deci, o să am iarăşi probleme?”

* Conform Institutului pentru Economie şi Pace, România ar fi cea mai paşnică ţară din Balcani. Normal, n-am auzit să existe manele de război, ci numai de picnic, gagicăreală şi maşinăreli.

* Guvernul României mai are un pic şi crapă de ciudă. Ce face furtuna asta, frate? E mai păguboasă decât măsurile Executivului?

Citit 512 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2013 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.