Românu’, ca tot ONU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pricopie de la Educaţie anunţă că manualele digitale vor apărea pe piaţă în ianuarie 2014. E un anunţ groaznic pentru elevii care, astfel, nu vor mai putea desena mustăţi, tatuaje şi semne de operaţie pe eroii din cărţi. Aş avea totuşi o întrebare: manualele digitale vor avea Facebook şi Angry Birds?

* Pe asta n-o ştiaţi. Românii au cea mai mare încredere în armată, biserică, ONU şi în Guvern. Oameni buni, nu mă puneţi să repet căci mă dor buricele degetelor - ai noştri, alde nea Vasile şi tanti Olguţa (am ales numele la întâmplare, îmi plac cel mai mult) sunt cu ONU, frate. Ce-or înţelege ei prin ONU, deja mă depăşeşte, dar aş putea să-mi dau cu părerea. Pentru populaţia republicii, ONU ar putea fi:

1. Refuzul acela elegant care seamănă cu jumătate de ezitare şi restul negaţie: Oh, nu!

2. Poporul se mai uită şi la piese de teatru, nu e chiar aşa de incult. Şi, printre altele, a văzut şi piesa „ONU Leonida faţă cu reacţiunea”.

3. Dacă tot e religios din cale-afară, creştinul din spaţiul carpato-danubiano-Ponta are mare încredere în „ONU lui Dumnezeu”.

* Fostul iubit al Adrianei Bahmuţeanu o avertizează pe celebra gospodină că ar putea deveni o a doua Elodia după ce s-a întors la Silviu Prigoană. Ei, pe naiba! Şi dacă totuşi, Doamne fereşte, s-ar întâmpla o asemenea nenorocire, cred că primele urme de Bahmu găsite de procurori n-ar fi nicidecum pete de sânge, ci pete de ulei. N-o văd bine cu tigaia aia...

* Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a făcut câteva declaraţii îndrăzneţe la adresa băieţilor care vor numai cu băieţi. „Nu confundaţi fericirea cu funduleţul, femeia nu muşcă!”, a spus individul. Păi, poate chiar asta e o problemă, că femeia nu muşcă. Nu s-o fi gândit la această situaţie cu potenţial de fetiş?

* Or fericirea are de multe ori legătură cu ce zice Băişanu ăsta. Ia închipuiţi-vă o zi toridă de vară în care aţi simţit pur şi simplu un trăsnet la nivelul intestinelor, cu mulţi oameni în jur şi cu nici măcar o toaletă! Când ajungi acasă, transpirat tot, ba chiar deznădăjduit, şi rezolvi problema, nu poţi cuantifica o fericire mai mare. Parol!

Citit 522 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2013 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.