Gutuia Alexandra Stan

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băi Victore, domnule Ponta, afacerea Alexandra Stan, caftită de propriul impresar, îmi miroase a diversiune! Ţi-ai băgat cumva coada? În loc să aflăm că FMI-ul ne dă cu flit, iată că până şi la canalele de desene animate este prezentat cazul blondinei cu centura neagră în play-back care a ajuns la spital după o altercaţie cu managerul său. Vai, ce s-au mai isterizat consumatorii de ştiri de la ora 5, ce interactivi devenim pe la posturile de radio şi pe reţelele de socializare atunci când apare un subiect bazat pe păruială! „Să fie închis nemernicul, să înfunde puşcăria animalul!”, cam p-aici se jonglează cu săgeţile otrăvite. Bine că sunteţi fericiţi cu ăia pe care-i votaţi constant de 23 de ani! Cu alte cuvinte, voi să fiţi liberi şi sănătoşi!

* A nu se înţelege că-i iau partea bătăuşului din informaţia precedentă, n-am încercat nici măcar o secundă să-l cauţionez. Să-i dea ăia la secţie pe săturate, însă nu mai suport să aud părerea ipocriţilor patriei. „Vai, cum să dai într-o femeie?”, s-au întrebat o grămadă de masculi eleganţi ai naţiunii care întreţin, totuşi, cifrele crescute din branşa violenţei domestice. Nu, mă, adevărata problemă din acest caz este că fata, o puştoaică ajunsă peste noapte în topuri, a declarat la televizor că-l iartă pe agresor, după ce-l stigmatizase tot în prime-time. Probabil că microfonista şi-a făcut monetarul, după ce-şi expusese fălcile pline de contuzii, şi-i ieşea cu minus. „Eh, a dat şi el la nervi, nu m-a omorât. Ba chiar îl iubesc, ne împăcăm, abia aştept următorul concert”, cam aşa pare să fi judecat gutuiţa cu bojoci. Fetiţo, abia acum putem aduce în discuţie o gafă imensă - dacă te-a călcat în picioare şi rămâi cu el, îţi meriţi soarta! Vezi, data viitoare, să fii o încasatoare mai bună...

* Un miliardar rus lucrează la un mega-proiect: din 2045 vom putea deveni nemuritori. Hei, Alexandra Stan, nu te bucura ca intelectuala în târgul de carte, la ce atitudine ai, nu prea văd să te lipeşti la nemurire!

* Gregorian Bivolaru a fost condamnat la şase ani de închisoare, dar Poliţia Română nu-l găseşte, deoarece inventatorul MISA trăieşte bine-mersi în Suedia. O fi pe WC, nu-l deranjaţi!

Citit 1157 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2013 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.