Bunicule, o să facă ăştia pe tine!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fata lui Carmen Harra, prezicătoarea macroului în ulei extravirgin, a fost filmată în momentul în care făcea sex. Se minunează cineva? Domnul o dată, doamna de două ori, copilul acela de două ori şi jumătate. Adjudecat! Dacă ar fi fost prinsă cu mâna pe manualul de algebră, m-aş fi dat şi eu surprins...

* De fapt, trebuia să încep cu Băsescu, dar la câte declaraţii face, e greu să ţii pasul cu domnia sa. Preşedintele a declarat că Ponta şi Antonescu „sunt ca doi bebeluşi din punct de vedere al înţelegerii statului democratic”. Funcţia de bunic, iată, îşi spune cuvântul: Traiane, dacă-i vei lua în braţe ca pe nepoţică, nu garantează nimeni că nu vor scăpa câte ceva! Iar la băieţi există un risc suplimentar.

* Un comisar-şef de la Poliţia Rutieră este de părere că paharul de bere pe care, conform noului Cod Rutier, l-am putea savura înainte de a urca la volan nu va fi valabil pentru orice organism. Normal, dacă eşti cât Piedone, primarul de la nu-ştiu-care sector bucureştean, poţi să negociezi direct cu butoiul, dacă ai şi păpat ca lumea în prealabil. Până acum existau scuze puerile de genul „Domnu’ poliţist, şefu’, mă iertaţi, am mâncat două mere şi de asta iese ceva pe fiolă!”. Mai nou, ne vom updata lamentaţiile: „Boss, sorry, am băut doar un pahar de bere, dar mâncarea n-a fost destul de grasă! Mi-a făcut soţia o salată, că trebuie să mai dau jos câteva kile. Regret, dar pe ea o puteţi lua la întrebări, trebuia să-mi dea ceafă cu cartofi prăjiţi, infractoarea naibii!”

* Un antrenor de fotbal din Bulgaria a păţit-o cum nu şi-ar dori nimeni pe lume. Omul, învestit la un club din Sofia, s-a trezit la prima sa conferinţă de presă dezbrăcat de fanii echipei recent preluate. Am văzut imaginile: bietul tehnician a rămas la bustul gol, huliganii scoţând de pe el treningul şi tricoul cu însemnele clubului. Motivul? Săracul ăla lucrase la o formaţie rivală. Eh, să nu ne mai mirăm că nu intrăm în Schengen... Nici suporterii români nu sunt mai departe, ba chiar le-ar folosi drept exemplu imaginile filmate la sud de Dunăre. Nu sunt de acord cu asemenea practici. Poate numai traseiştii din politică ar merita aşa ceva.

Citit 900 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2013 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.