Mutaţi măscările pe alt computer!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sirena de luni seară a fost cea mai proastă glumă din istoria modernă a Galaţiului. Într-un context deloc favorabil, cu inundaţii, seisme nenumărate în zona Izvoarele-Schela, un cutremur de 5,5 grade marca  Vrancea şi cu Maica Rusie la est, numai sunetul alarmei le mai lipsea gălăţenilor. Au ieşit oamenii în stradă, panica a fost cât turnul de televiziune, iar domnii de la ISU ridică uşor din umeri, susţinând că a fost doar o eroare de soft. Un soft la care nu umbli n-are cum să dea erori, doar n-o fi softul ăsta atât de arhaic, precum capcana pentru şoareci, cu castronul şi nuca. Omul care stă de pază la soft ar trebui să mute filmele porno pe alt calculator...

* Cu siguranţă va fi trasă la răspundere femeia de serviciu de la Inspectorat: n-a spălat la timp în faţa calculatorului cu softul, astfel că cineva şi-a permis să calce p-acolo şi să pună juma’ de oraş pe jar. Ruşine, doamnă!

* De fapt, cred că softul de la ISU voia să anunţe că Oţelul este calamitat rău la Cluj-Napoca, în acele clipe scorul fiind de 3-0 pentru CFR (cu tendinţa evidentă de majorare), într-un meci din Liga I de fotbal. Şi a ieşit, până la urmă, ditamai cataclismul, un 7-2 de înrămat la intrarea în cimitir.

* Apropo de Oţelul. Un atacant brazilian al echipei, cel care a şi marcat golurile gălăţenilor la Cluj, ne-a oferit definiţia grotescului. În direct. Poate la concurenţă cu sirena de la ISU. Sud-americanul, imediat ce a punctat pentru 7-2 (oameni buni, 7-2, aţi înţeles?), s-a dus la o cameră de pe marginea terenului pentru a da o dedicaţie în limba lui. Într-o mare de penibil (o fostă campioană era jucată în picioare ca la Vicovul de Jos, localitatea în care mai trage cântăreaţa de bătute moldoveneşti, Sofia Vicoveanca), ăsta se trezise să jubileze. Era fericit la 7-2 pentru adversari. Acest episod este grăitor pentru nenorocirea din Dealul Feleacului, restul e cancan.

* Antonescu povesteşte: „Pentru mine, guvernarea nu înseamnă ciolan, ca pentru Ilie Sârbu.” Corect, pentru Crin, guvernarea înseamnă pernă şi pilotă.

Citit 975 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2013 15:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.