Prefectul: baterieee, duş!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Da, domnule Mircea Diaconu, cazul întâiului agricultor al ţării (devenit ca peste noapte mare amator de terenuri) trebuie anchetat. Dar nu trebuie să omitem faptul că Guvernul cere bani din fondul de rezervă pentru gerurile ieşite din comun din această iarnă. De fapt, abia aştept să termine marinarul mandatul de la Cotroceni ca să vedem apoi ce vor mai zice social-liberalii.

* Ditamai prefectul de Galaţi s-a lipit la 24 de ore de arest pentru că ar fi făcut trafic de influenţă şi că s-ar fi bucurat la nişte baterii de duş şi nişte pungi cu alimente. Toate moca. Ne facem tot mai tare de râs, nici nu mai ştim cum să folosim caraimanul. Iarăşi potol, nene? Nu mai există verzişori? Niciodată n-aş fi pariat că cel care până ieri a fost prefect de Galaţi, cu figura sa de copil pierdut în tranziţie (tranziţia de la adolescenţă la maturitate), poate să ameninţe pe nu-ştiu-cine... Am citit comunicatul postat pe portalul DNA-ului şi m-am crucit de poveştile înşirate acolo. Ce să faci, bre, cu o chiuvetă primită cadou?

* Un TIR plin cu pui de la abatorul lui Gigi Becali a intrat în casa unei femei din Bistriţa-Năsăud. Păcat, mare păcat, mai ales că ieri s-a intrat în Postul Crăciunului. Un TIR cu cartofi sau cu fasole ar fi fost altfel primit.

* Sper că n-aţi urmărit zilele trecute transmisia de două ore de la tentativa de suicid a doamnei de la etajul 15. O televiziune care se doreşte a fi expertă în informaţii şi-a mutat carul de reportaj în faţa blocului cu pricina, iar spectacolul a curs cu dialoguri în studio şi cu impresii de la faţa locului. În scurtă vreme, la ce condiţii de trai sunt în România, canalele de televiziune vor fi nevoite să achite taxă pentru a transmite tentative de suicid şi sinucideri în toată regula. Dacă tot vrei să faci rating, plăteşti.

* Joi, la Piteşti, sute de oameni s-au călcat în picioare pentru perne, polizoare şi tigăi, toate „la ofertă”. Ce-ar putea face o gospodină trecută de 50 de ani cu un polizor? De ce nu şi-a tăiat unghiile la timp? Aşa, n-ar mai fi avut nevoie de polizor.

Citit 734 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2013 21:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.