Agentul termic 007

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În contextul livrării de căldură în leasing, aş pune următoarea întrebare legitimă. Legitimă în Galaţi: posesorii de centrală de apartament unde vor achita acea taxă pentru agentul termic 007 care vine de la ţeava sistemului centralizat? Ah, de fapt ar trebui să vină fosta regie de calorifere şi să-i despăgubească pe „centralişti”. Ţevuşoara aia le scade acum temperatura din casă.
* Îmi povesteşte un amic că, angoasat fiind de perspectiva unei ierni cu stalactite crescute pe lustră, l-a sunat pe un nene din fosta regie. Nene cu funcţie, se înţelege. Care nene i-a sugerat verde-n faţă să-şi monteze centrală de apartament. Cum ar fi ca CEO de la Mercedez-Benz să spună în gura mare că e cazul să-ţi tragi BMW? Asta, ca să vă daţi seama în ce situaţie s-a ajuns...
* Într-o perioadă în care lumea decedează de frig în Galaţi, deputatul Remus Cernea este necăjit că proiectul de lege privind legalizarea parteneriatului civil pentru homosexuali şi lesbiene a fost respins de Senat. Sau poate că omul taman asta urmărea: să îngrămădească fiinţele unele peste altele, indiferent de sex, pentru a-şi ridica temperatura corporală.
* Chestia cu naţionala de fotbal s-a fâsâit încă o dată. Nu că m-ar mai privi, am încercat să clarific lucrurile zilele trecute. A fost iarăşi isterie, peste tot se vorbea despre barajul cu grecii, numai ăia de la TVR n-au conştientizat importanţa evenimentului. Subiectul e arhicunoscut: acesta a fost motivul pentru care Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a respins probabilitatea de a transmite meciul. Veniţi să vă dau abonamentul!
* Cocoşii folosiţi de fiica Regelui Mihai în lupte ilegale ar fi fost drogaţi cu cocaină pentru a fi mai agresivi, cel puţin aşa scrie presa de peste Atlantic. Vai, mamă, să strici bunătate de piept de cocoş pe nişte prafuri de doi lei... Ce borş ar fi ieşit din el!
* Potrivit unei legi de ultimă oră, elevii nu vor mai putea fi daţi afară de la ore sau pedepsiţi să stea în picioare. Legea va fi valabilă pentru cei care vor fi prezenţi la ore.

Citit 1238 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2013 17:06

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de CLI
  Joi, 21 Noiembrie 2013 04:59
  5.13.141.***
  Citez :"Ah, de fapt ar trebui să vină fosta regie de calorifere şi să-i despăgubească pe „centralişti”. Ţevuşoara aia le scade acum temperatura din casă." si spun ,corect. Daca nu vor fi despagubiti de foata regie cel putin sa fie abrogat aberantul ,haiducescul si comunistul ,ordin 343/2010 ,ala cu plata caldurii care chipurile este cedata de apa rece sau calaie ,furnizata de sistemul centralizat ,care circula prin coloane ,in apartamentele incalzite cu centrale .Ordinul respectiv a foat dat sa moara si capra celor care si-au instalat centrale nu fiinca ii dqadeau banii afara din casa ,din era frig in apartamente si plateau prea mult .Scopul clar a fost ca cei care au centrale ,deci dupa mintea guvernantilor si bani , sa preia o parte din aberantele scumpiri ale Gcal, eventual si multe voturi .In final nu au facut decat sa mai bata un cui la falimentul sistemuli centralizat pagubos.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.