Spiritul Ambulanţei de Crăciun

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conform unor sondaje recente – nu ştiu când or fi fost asamblate, de Ignat sau de Crăciun? – Ponta i-ar lua faţa lui Antonescu la prezidenţiale. Marea problemă a lui Crin, de Sărbători, este ca nu cumva să-i ia cineva perna.

* În timp ce ai noştri hibernează printre salate de boeuf şi piftii, turcii ies din nou în stradă. Acum, varianta şi mai violentă. Se cere din nou demisia premierului. Vedeţi ce se întâmplă dacă n-au porci de tăiat?

* Nu găsesc oportune informaţiile care ne arată programul de Sărbători al băncilor, supermarketurilor şi pe cel al mall-urilor. Adicătelea, mi se par incomplete, discriminatorii. Orarul de la îmbălsămări, urgenţe, amanet şi ruletă de ce nu le daţi, nene?

* Primarul din Pungeşti de Vaslui este acuzat că ar fi lovit un copil de 12 ani. Extraordinar, aşa o fi fost colindul!

* Spiritul Crăciunului? Iată-l, ni s-a arătat zilele trecute: peste 1.200 de români au chemat Ambulanţa în prima zi liberă a acestui sfârşit de an. Probabil că li se arătase respectivul duh în sos de ficat de porc de gostat...

* Se întreabă compatrioţii mei cum vor circula trenurile între Crăciun şi Revelion. Pariez că vor merge tot cu locomotiva în faţă şi cu întârzieri de câteva ore.

* Se aude (e o certitudine, dar prefer acest mod de exprimare) că viaţa românilor va fi mai scumpă de la 1 ianuarie 2014. Mai bine chemăm şi noi Salvarea. De tot.

* Elena Udrea a schimbat prefixul, adică a împlinit 40 de ani. Întâia blondă a ţării afirmă că nu regretă nimic. Tot ea povesteşte cum a sacrificat iarăşi porcul de Crăciun şi cum a ciugulit şorici din frunte. Băieţii răi de la bloc ar putea comenta că şoriciul din frunte este cel mai fraged, mai ales la oameni. La unii dintre ei.

* Moş Crăciun a fost pe la toată lumea, şi-a încheiat cu succes călătoria din jurul planetei. Pentru comercianţi, ar face bine să mai colinde vreo trei săptămâni.

Citit 725 ori Ultima modificare Joi, 26 Decembrie 2013 17:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.