Iar ne-au dat ceaţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A trecut şi gerul Bobotezei, ne putem apuca serios de muncă. Dacă ieri n-a fost ger, ci o pătură de ceaţă, trebuie să le mulţumim conducătorilor. N-ar fi prima dată când ne oferă ceaţă...

* N-am avut timp ieri să aştept decizia în cazul Zambaccian, însă am putut citi pe chipul fostului premier Adrian Năstase teama că ar putea fi încarcerat alături de nevastă-sa. Păi, asta nu mai e puşcărie, frate, ci condamnare la sucombare.

* Cu o seară înaintea termenului de judecată de pe 6 ianuarie, Bombonel şi-a permis să însăileze pe propriul blog o compunere de clasa a V-a. De olimpic de clasa a V-a, na, ca să nu par nemernic. „O viaţă cu greşeli e mai onorabilă”, s-a dat de gol Adelu, ditamai omul, o veritabilă enciclopedie ambulantă. Greşeli voluntare, a omis a scrie ex-prim-ministrul României. Vai, martirule, o să mă iei cu tine în celulă, în caz că nu scapă niciunul dintre noi? Promiţi? Pentru cei care n-au citit cartea şi n-au văzut nici filmul, nu fac nicio precizare suplimentară.

* Oare cât de mare este greşeala de a scăpa săpunul la duş? Întrebam şi eu, că nu sunt din localitate.

* Manelistul Costi Ioniţă vorbeşte într-un interviu acordat unui site de ştiri că „fericirea constă în echilibrul şi armonia cu Universul, cu Dumnezeu”. Wow, îmi zic, am rămas cu gura căscată. Poate şi pentru că individul, ca formaţie, este dentist? După ce-mi revin mahmudelele în carapace, îi transmit lui Costiţă că Dumnezeu nu-i totuna cu Universul. Aşa, pentru cultura lui generală.

* Veste tristă din şoubiz (sper că am dactilografiat corect acest termen). Cântăreaţa Corina - şi nu-i vorba despre doamna Chiriac - a anunţat că va pleca din România. Pentru cei care nu dau drumul la radio, am o precizare esenţială: ultimul şlagăr al acestei tinere se intitulează „Miss Boboc”, instituţie la care, aţi ghicit, visează orice gâsculiţă. Pleacă domniţa Corina? Băgăm mătura-n doliu.

* V-aţi visat ursitul în noaptea dinaintea Bobotezei? Da, ştiu, era la coadă la taxe şi impozite.

Citit 850 ori Ultima modificare Luni, 06 Ianuarie 2014 15:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.