Precedentul lui Marean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Regret că n-am prins la timp a doua condamnare a celui mai cultivat bărbat din politica dâmboviţeană. Patru ani cu executare, dintre care doi ani şi opt luni se pierd din cauza vârstei, alte luni pentru că va scrie încă o carte de colorat şi cine poate şti cum se mai scurg nişte zile... În total va face doar vreo 6-7 luni. Între timp, sunt convins că nu vom afla ce comision şi-a tras la vânzarea Sidexului. Asta ca să vorbim şi despre lucrurile cu adevărat grele din perioada de domnie a lui Bombonel. Zambaccian? Firimituri, să nu ne păcălim. Şi va prinde un Valentine’s Day după gratii. Cine va suferi mai mult, el sau doamna Dana?

* Periculoasă nu este trimiterea cu repetiţie la răcoare a lui Adelu, periculoase sunt afirmaţiile alienate ale premierului actual. O fi Năstase părintele tău pe linie politică, e firesc să-ţi pese, dar consumă-te doar la tine acasă, Victoraş! Cum e posibil ca ditamai liderul european (măcar scriptic nu mai avem niciun dubiu) să pună la îndoială echidistanţa justiţiei din ţara pe care o păstoreşte? Cum să fie Adiţă deţinut politic? Păi, Coposu şi Ion Diaconescu ce-au mai fost? Acelaşi Ponta consideră că Năstase e precum Iulia Timoşenko. Să nu-mi spună că ambii sunt la fel de voluptoşi, anatomic vorbind.

* Dacă Monica Tatoiu îşi permite a comenta pe marginea oricărui subiect, de ce n-ar face-o şi Marian Vanghelie? Mai ales că este vorba despre trimiterea la zdup a unui coleg de partid. Primarul de sector bucureştean a ales o sintagmă pretenţioasă: „Se creează un precedent foarte periculos”. Eh, numai p-asta n-o auzisem până acum, şi anume că un puşcăriaş trage după sine un altul. Ce, mă, sunteţi legaţi în serie? Sau poate că nu cunosc prea bine hăţişurile politichiei... Pentru Marean, în clasa a IV-a, 1+1=2 şi 0+2=2 deoarece se crease precedentul. Aşa gândesc.

* Andreea Marin s-a măritat cu turcul şi ar putea deveni mămică de turculeţ. Cel puţin aşa se laudă bărbat-su pe Internet, de unde şi explicaţia cu graba de a-şi pune iarăşi pirostriile. A treia oară, dragă Andreea, deja miroşi a Bahmu!

Citit 780 ori Ultima modificare Marți, 07 Ianuarie 2014 15:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.