Să vină toamna la Turism!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Radu Stroe şi-a dat demisia din funcţia de ce era el pe la ministerul de Interne. Unii zic că ar fi îndeplinit chiar funcţia de ministru. Regret doar că plecarea sa a avut loc în timp ce scriam această rubrică, nimic altceva.

* Prima româncă dezbrăcată pe coperta revistei Playboy, Dănuţa Săvuică, a fost angajată la Ministerul Turismului pe probleme de imagine. Maria Grapini a punctat excelent, Săvuica având potenţial pentru a acapara toate privirile răutăcioşilor. V-aţi dat seama că am forţat congruenţa cu noţiunea de pofticioşi?

* Săvuică are nume şi de ministresă, deci ar putea să avanseze după şansa oferită de Grapini. Dana se poate folosi încă de pe acum de frunza aninată de Elena Udrea pe brandul de ţară. Şi dacă o va face, ne vom dori să vină toamna. Brusc.

* Ecourile accidentului din Apuseni nu se pot stinge prea uşor, deşi unii ne aruncă deja praf de Alex Velea şi de Botezatu. N-ai cum să-ţi îndrepţi atenţia în altă parte câtă vreme Eugen Nicolăescu face afirmaţii de genul acesta: „Din punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii, s-au respectat procedurile la intervenţia de după accident.” Exact, omul cu polipi nu divaghează... Ar fi în stare să ne vândă gogoşi mai pufoase, cum că Iovan parcă ar mai mişca, dar nu suntem noi îndeajuns de atenţi.

* Narcisa Suciu, o cântăreaţă care s-a mutat în nordul Europei, a remarcat o coincidenţă „stranie” în cazul Apuseni, scrie un tabloid rămas în pană de subiecte. Conform doamnei care face apologia florilor dalbe, cele două victime aveau aceleaşi iniţiale. Wow, şi eu observasem asta, dar n-am sunat pe nimeni ca să mă laud că sufăr de anumite boli. Să nu-mi spună Narcisa că avionul ăla zburase pe sus, că n-o s-o cred...

* A fost cutremur de 4,7 grade pe scara Richter. A fost la o oră matinală, am putea constata că mişcarea tectonică ne-a mestecat puţin zahărul din ceaşca de cafea. Am putea. Eu nu, deoarece la acea oră dormeam. Aşadar, nu l-am simţit. Ce-mi plac seismele care mă ignoră!

Citit 634 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.