Masaj electoral. Aşa vor muşchii lui

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Victor Ponta se întreabă de ce statul nu-i poate ajuta pe cei care au rate la bănci. Trebuie să cunoaşteţi subiectul, este vorba despre electorii cu leafa de până la 1.600 de lei şi pe care bugetul naţional ar urma să-i maseze din punct de vedere financiar timp de doi ani de zile. Aşadar, nu înţeleg de ce premierul îşi mai pune întrebări retorice. Nu-i poţi ajuta, Victoraş, pentru simplul motiv că un nene cu 1.600 de lei pe lună trebuie să fie conştient de mutarea pe care o face şi e musai să răspundă cu propria piele. De ce să atentezi la buzunarul meu doar pentru că vecinul de la doi îşi doreşte televizor 3D, când veniturile obţinute legal îl obligă să-şi vadă telenovela doar la un nenorocit de Snagov?

* CNA-ul demonstrează o poftă de muncă fără margini, nu-mi vine să cred că o instituţie românească are atâta elan în 2014. Pentru neiniţiaţi, CNA este Consiliul Naţional al Audiovizualului (îmi pare rău că trebuie să ocup spaţiul cu precizări de-o asemenea speţă). Băieţii din audiovizual au hotărât ca imaginile cu deţinuţi să nu mai apară la televizor, adică n-o să mai avem ocazia de a-i zări încătuşaţi pe Fenechiu, Gigi, Bombonel, Gruia, Rudel Obreja şi aşa mai departe, că mulţi mai sunt. Propun să ne luăm şi câte un pumn în freză în eventualitatea în care nevoia de a vedea pijamale de Jilava ne-ar scoate în stradă. Constat, totodată, dar nu cu surprindere, că cele mai multe drepturi le au tot ăia care-i pun tălpi legii.

* Un domn din CNA îi propune ministrului de la Educaţie inventarea claselor de educaţie media, o idioţenie. Noi, în 2014, nu avem cursuri de educaţie rutieră (suntem rupţi pe trecerea de pietoni, adică), dar ne gâdilă nevoia de televizor, de Cruduţa şi Drăguşanca. Cum a ajuns ăla, Valentin-Alexandru Jucan, în CNA? Educaţia sexuală, da, şi asta e mult mai importantă decât orele despre circul televizat. Rău e când fentezi munca, dar şi mai neproductiv când îţi fierbe prea mult materia cenuşie...

* Preşedintele României e pe la turci. O aduce blugi, aparate video, gume, ceva? Ehei, unde-s vremurile când cu precădere femeile noastre treceau de Bosfor şi Dardanele?

Citit 1655 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Februarie 2014 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.