Poşeta din coşul zilnic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Iese Mischie, fraţilor! Pentru publicul născut mai târziu, nu-i vorba nici despre fondatorul Facebook, nici despre vreun roller cu ochelari de hipster. Nicolae Mischie, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a făcut un an şi puţin din pedeapsa de patru ani cu executare pentru fapte de corupţie. Pârnăiaşul a făcut cerere de eliberare condiţionată şi va fi scos de la păstrare, argumentaţia nefiind dată publicităţii. Pentru douăsprezece luni, aş băga şi eu mâna până la ganglionii girafei... Şi întreb ca naivul: se poate şi o porţie mare de cartofi prăjiţi la eliberare? Haideţi, vă rog, doar e vorba de domnul Mischie! 

* Nuţi Udrea susţine că, cacofonic vorbind, coşul zilnic al unei familii cu venituri medii este format dintr-un cartof, o ceapă şi un sfert de pâine. Totuşi, mi se pare ciudat ca o fană a poşetelor de zeci de mii de euro să facă apologia coşului. Sau o fi dorit să aducă în discuţie (co)coşul. Deh, femeie divorţată.

* Revin la cele spuse de pleşcoiancă. Ceapa, cartoful şi codrul de pâine evocate se pot transforma în orice clipită în arme albe, aşa că mai uşor cu sugestiile...

* Mai mulţi rezervişti români au început să primească acasă ordine de chemare la unităţile militare sau la alte structuri aflate în subordinea Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Afacerilor Interne. Sunt doar exerciţii de rutină, ar fi în stare să spună autorităţile, or n-ai cum să le contrazici. Pe timp de război, cam aşa s-ar putea defini rutina.

* Ştire de ultimă oră, smulsă de pe agenţiile de presă: un cuplu de pinguini gay a clocit un ou abandonat. Bravo, băieţi buni, eficienţi, dar oul clocit tot a cloceală miroase.

* Mă lasă rece vizita de ieri a lui Rasmussen, secretarul general NATO. Individul s-a văzut cu toată lumea bună de pe la noi, apoi, când a fost întrebat despre eventualitatea declanşării unui nou conflict mondial, a răspuns cu calm: „NATO este pregătită”. Nu vă supăraţi, domnule cu mulţi de S, dar vi se pare cumva că judeţul Vaslui ar fi în alianţa nord-atlantică?

Citit 1368 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.