Noi n-avem dreptul la...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Spiderman, mai strângem şi noi nişte câini maidanezi de la Spitalul Judeţean? La cât de mulţi sunt în curte, numai matale, venind călare pe clădiri, poţi accede pe aleile din spatele unităţii spitaliceşti. Ia-l şi pe Batman cu tine, ca să nu te plictiseşti!

* Un jurnalist de televiziune, Citre i se spune, a fost dat afară pentru că a comentat pe propriul cont de Facebook jalnica apariţie a lui Viorel. Prelipceanu, şeful de la Digi 24, i-a transmis printre altele celui pus pe făraş că „noi, jurnaliştii, n-avem dreptul la opinie”. Corect! Ziaristului român, indiferent de epocă, i se permite doar poziţia ghiocelului şi să dea cu mopul.

* Hazliu cu adevărat este faptul că Citre, lucrătorul mazilit din Belgravistan, are apărători serioşi. Antena 3 îi ţine partea, de ca şi cum acolo jurnaliştii chiar au dreptul la opinie. Ha, ha, ha...

* Am aflat numele noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL. I se zice PNL, va funcţiona în sediul fostului PDL şi la cununie i se va intona imnul formaţiunii lui Blaga. M-aştept să văd şi nişte petale de trandafir pe săgeata aia, iar la celebra masă din curte, cu grătarul aprins, părinţii ideologici să-şi facă planuri: Să-i lăsăm să se mai cunoască! S-au cunoscut deja, o s-avem un finalist în turul al doilea.

* Viorel Cataramă a făcut alaltăieri turul televiziunilor pentru a da sfară în ţară că va candida la prezidenţiale. A apărut inclusiv la Dan Diaconescu şi s-a folosit de cea mai josnică promisiune, mesaj care ar fi prins la începutul anilor ’90, nu şi acum, şi anume că va face salariul minim pe economie de 500 de euro. Nene Cataramă, să nu mai spui nimănui că eşti liberal, că te faci de râs, vinzi gogoşi socialiste, bre! Mai bine ai povesti pentru cine o faci pe iepuraşul.

* După spectacolul de la Cotroceni, Viorel mormăie că atunci când te bagi în cocină te mănâncă porcii. Grijă mare, Micule Titulescu, să nu se simtă lezaţi alde Liviu şi socru-tău! Altfel, Dănuţ Şova (salutări, tizule!) a susurat că este mândru de prestaţia şefului său în bârlogul lui Băsescu. Normal, nici noi, politicienii, n-avem dreptul la opinie.

Citit 920 ori Ultima modificare Joi, 17 Iulie 2014 14:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.