Gaze de bă-şist

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Confratele Marian Ganea – sper să nu-i fi lezat mediul înconjurător cu această încadrare – şi-a dat cu părerea pe o reţea de socializare (da, domnule, Facebook, dar de ce să-i mai fac şi eu reclamă?) despre imaturii care tot vântură termenul de băsist. Marian a constatat că, pe bună dreptate, nu mai ai voie să emiţi o părere în agora. Dacă te iei de Ponta, eşti băsist, chiar dacă Ponta este la butoane, în caz că vorbeşti la mişto la adresa domnişoarei Petrescu de la Finanţe, te chemi tot băsist. În trista eventualitate în care acuzi proasta guvernare, nu-i aşa că poţi fi luat la ţintă de către fanii Antenei 3? Băsistule care eşti! Nu mai există raţiune în ţara asta, criteriile îs duse pe pustii şi contează doar cât de lipicios eşti în faţa naturii. Dacă te-au capturat şuvoaiele de transpiraţie, ţi se lipeşte eticheta, eşti băsist... Mare păcat, mai ales din partea acelor creaturi pe care le suspectam de inteligenţă. Abia aştept s-o şteargă Băsescu, să vedem atunci ce valoare va mai avea această noţiune.

* Propun, cu această ocazie, să inventăm gazele de bă-şist. Valabile, de fapt utilizabile doar în România.

* Ieri mă pregăteam să le prezint omagii lui Vin Diesel şi Andreei Raicu, ambii aniversaţi. Veţi întreba cine mai sunt şi ăştia – eh, bine că sunt eu cultivat. N-am mai avut ocazia, evenimentul de la graniţa Ucrainei cu Rusia mi-a răsturnat căruţa de subiecte. Bine că s-au scos televiziunile naţionale – în accidentul aviatic a apărut şi o victimă de pe la noi. Aşadar, ne vom da importanţi.  

* Şi totuşi, care ţi-ai programat concediul pe-afară anul acesta? N-ar fi rău să-ţi iei mai multe bagaje, nişte prieteni, întreaga familie... Nu se ştie ce şi cum, bum-bum, înţelegeţi. Paşol na turbinca, vidma!  

* Actorul, scenaristul şi regizorul Mihnea Gheorghe Columbeanu, personaj de care n-a auzit multă lume până astăzi, a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru pornografie infantilă şi a fost dus la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Prin urmare, avem şi informaţii despre oameni de cultură, nu numai manelişti.

Citit 974 ori Ultima modificare Vineri, 18 Iulie 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.