Habemus Popota!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* În absenţa celui mai mediatizat pansat al naţiei, Klaus Iohannis, chiriaşul de la Cotroceni, l-a numit pe Găbiţă Oprea premier interimar. Carevasăzică, Habemus ceva, Habemus Popota, adicătelea acea instituţie în care i-au crescut gradele de general ministrului de interne. La foc mic, trase puţin în tigaie.

* Pansatul se joacă de-a guvernarea de pe patul de spital din Turcia. Pansamentul îi va fi ridicat peste câteva săptămâni, naiba ştie când, însă mi-aduc aminte că, în copilărie, eram ironizat de un unchi atunci când mă duceam de-a berbeleacul şi-mi juleam genunchii. Lasă, bă, că nu-ţi ies maţele, mă consola fratele mamei, dar se pare că unora li se întâmplă... Deh, a avansat tehnologia!

* Soacra Flavia o lasă în papuci de casă pe mătuşa Tamara. Procurorii zic că mama prin alianţă a lui Vlad Moisescu, fost trezorier al PNL, şi-ar fi împrumutat fata cu neînsemnata sumă de 670 de milioane de euro. De aici se desprinde următoarea întrebare, eventual la Radio Erevan: Cu cine se învecinează soacra Flavia? Răspuns: Fix cu cine vrea domnia sa!

* Premierul elen Tsipras, dacă tot nu va ajunge la o înţelegere cu Banca Mondială şi FMI, ar putea veni cu jalba-n proţap la madam Flavia. Pe lângă cea mai tare soacră a lumii, Christine Lagarde pare o cerşetoare.

* Nu înţeleg cum este posibil ca zilnic, la cafeaua de dimineaţă, să avem ştiri şi reportaje despre Statul Islamic. Şi nu ni se aduce horoscopul acestor smintiţi, ci relatări absolut incredibile, atrocităţi greu de acceptat şi în filmele de profil. Peste ani şi ani am putea afla că acest flux de informaţii a fost sponsorizat de înşişi băieţii cu turban.

* Marian Vanghelie, fostul edil de la sectorul V al Capitalei, îi tot trimite răvaşe premierului pansat la genunchi. O dată la trei-patru zile, iubitul Oanei Niculescu-Mizil îi atinge cutia poştală lui Victoraş, mongoloidul fiind mereu luat la rost de analfabetul pesedeului. O fi auzit Marean că scriitura după gratii ar avea greutate, d-aia îl tot bate la cap pe domnul doctor în drept.         

Citit 846 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2015 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.