Go, Catanga, go!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Catanga şi alţi lăutari pârâţi ameninţă că vor da bir (sau pârţ) cu fugiţii, în cazul în care ANAF-ul n-o va lăsa mai moale cu ancheta la marii evazioniştii ai republicii. Vreţi să plătim taxe? O să plecăm în străinătate, ca doctorii, susură de sub impozanta-i mustaţă manelista evadată într-o nişă suportabilă, aceea a muzicanţilor de petrecere. Pleci, Catango, şi tu, şi alde Salam şi Guţă? Suntem aproape hotărâţi să vă sugerăm să nu luaţi singuri calea pribegiei... Luaţi-vă cu voi şi fanii, aţi elibera România, aceste meleaguri ar deveni un nesperat El Dorado! Go, Catanga, go!

* Cu scuzele de rigoare, încerc o versificare a conjuncturii. Când un manelist îşi trage fermoarul la buzunare şi spune că, decât să-şi achite impozitele, mai bine pleacă pe alt continent, îţi aduci aminte că te-ai fi putut naşte poet. Aşadar - nu e ţeavă ca şi ranga / nici bikinu’ ca Catanga... Îmi pare rău, am lăsat moştenire şi o cacofonie, dar poate o să ne facem noi mari. Într-o zi, nu acum.

* Înţeleg că în ultimele trei zile s-au înecat fix zece persoane în apele Mării Negre. De ce trebuie să te duci până pe litoral ca să-ţi închei socotelile cu viaţa? Când salvamarul flutură steagul roşu, stă cu fluierul pe tine, îţi face poate şi semne obscene, tu nu eşti în stare decât să te duci în larg? Înseamnă că ţi-ar prii o emigrare alături de Catanga, votul tău chiar nu mă interesează.

* Regele Mihai i-a retras nepotului Nicolae titlul de principe. După modelul litigiilor din fotbal, căci şi acolo există un rege, Nicolae ar putea merge la TAS.

* După ce-şi numise al 1.345-lea antrenor în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din acest an, Simona Halep şi-a concediat iarăşi omul din umbră. Nu e corect, nu poţi să dai mereu afară antrenorul, iar pe maseur să nu-l alungi nici măcar o dată.

* Revenit din concediu, Ponta zice că la Miami a fost un pic mai ieftin decât la Mamaia. Poate doar gargara a avut un preţ mai mic, Victore, dacă mă înţelegi...

Citit 1101 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2015 15:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.