Ungardia, stat protejat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ungaria îşi construieşte gard şi la graniţa cu România. După isprava de la frontiera cu Serbia - acum, iată, se va repeta - ţara cu capitala la Budapesta se va numi Ungardia.

* Un Dorel, muncitor român cu resuse nebănuite, a reuşit să demoleze fără voia sa cea mai mare tiroliană din spaţiul carpato-danubiano-pontic. P-aia de la Mamaia. Individul corespunde, ar fi bun de dus şi la hotarul cu maghiarii...

* Doi refugiaţi afgani au trecut ilegal graniţa României, dar, în momentul în care au fost luaţi la rost, şi-au cerut scuze şi au promis că nu vor mai greşi a doua oară. Regret că n-au intrat pe la Giurgiuleşti, i-aş fi rugat să meargă cu povestea asta la madam Merkel. Cum era cu acea cotă de migranţi? Am impresia că, din cei 1.800 pe care ni-i permitem în mod oficial, mai avem câteva mii bune de livrat Europei. Cu riscul de a mă repeta: ne-am temut prea repede că am avea firmă de popor frecventabil.

* Vorba amicului Turosu de la revista Kamikaze: băieţii de la Charlie Hebdo, care au publicat iarăşi caricaturi scandaloase (mai nou, au batjocorit şi fotografia cu băieţelul sirian înecat în apele Turciei), au chef de reamenajări interioare, de un nou decor. O spun cu toată responsabilitatea: aşa se întâmplă când n-ai nici măcar un Dumnezeu. Şi nu fac referire la capacităţile lor intelectuale. Bag seamă că alde jio-sui-şarli-ebdo s-au cam grăbit în iarnă.

* Dorin Cocoş, stresat de joaca de-a ancheta, a început să verse, fix ca-n Punguţa cu doi bani. Cucurigu, boieri mari, i-am dat şi ăluia, şi celeilalte, i-am făcut pe toţi oameni ca să mă ajute şi pe mine. Omul a venit cu date, nume şi prenume şi condiţii meteorologice în momentul servirii de şpagă. Nu l-aş băga la pârnaie, Dorin abia acum a devenit simpatic, savuros. Merită să facă emisiune în locul lui Dan Capatos... Poate să-i păstreze şi asistentele în platou.

* Spre sfârşitul anului ar urma să mai iasă două vedete închise în Dosarul Transferurilor. Ambii scriitori, ce mama naibii... Pleşule, lasă-te!

Citit 674 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Septembrie 2015 17:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.