Suntem buni la curling

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un cutremur de 8,3 grade pe scara Richter s-a produs ieri dimineaţă în Chile. Avizii de sânge (inclusiv cei de pe la televiziuni) sunt invitaţi să se potolească: Chile, în ciuda ortografierii, nu se găseşte pe bătrânul continent...

* Un submarin rus silenţios din cale-afară a pătruns în Marea Neagră. Acum ne deranjează şi liniştea? Zgomotul pe litoral părea o problemă, nu şi absenţa lui.

* Premierul României a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie. Cum, dacă şi-a dat demisia cineva, eventual Victor Ponta? A, nuuu, nici nu se pune problema. Pariez că şeful Guvernului va rămâne în funcţie şi după ce va intra în al doilea an de condamnare. Mandat în mandat, marcă înregistrată.

* Noi, românii, şi ungurii avem un duşman comun, pe fiul doamnei Cornelia Naum. Ponta, prin declaraţiile contondente din ultimele zile, a reuşit performanţa de a-i înfuria pe vecinii de la vest. Aşadar, în aceste condiţii, mai are rost să faceţi gard între noi?

* Naţionala de curling a României a reuşit ieri prima victorie din cadrul Campionatului Mondial. Există, carevasăzică, o competiţie planetară în această disciplină... Îmi suflă o voce răutăcioasă că reprezentativa mioritică de aşa-ceva este sponsorizată de Antena 3.

* Elton John se tot laudă, ca fetele, că l-a sunat preşedintele rus Vladimir Putin pentru a rezolva problema minorităţilor sexuale de la Moscova şi St. Petersburg. Probabil că a dorit să-l facă gelos pe bărbată-su, David Furnish. Dar, iată că există un dar, cântăreţul britanic are pe undeva dreptate: omul a fost claxonat de la distanţă de doi comici de la o televiziune rusă, aşadar Sir Elton n-a dat în mintea copiilor obţinuţi din mamă-surogat.  

* Bucureştenii l-ar mai vota o dată pe Sorin Oprescu, însă numai cu o condiţie: să-i fie demonstrată nevinovăţia. E ca şi cum i-ai cere Alinei Plugaru, actriţă de filme deocheate, să promoveze cu orice preţ castitatea.

Citit 680 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2015 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.