Refugiaţii din Parlamentul României

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dar avem refugiaţi, dragii subsemnatului, şi în Parlamentul României, de ce să-i aşteptăm cu limba scoasă pe neastâmpăraţii din Orientul Mijlociu? Nea Ilie Năstase, pentru că domnii se ocupă cu altceva, a fost sunat ieri de un reporter de la prosport.ro, pentru o chestiune banală. Probabil, ceva legat de Simona Halep (apropo, campioana noastră a fost eliminată de o necunoscută de pe locul 74), doar n-o să-l întrebi pe marele hipiot despre educaţie, economie sau integrare europeană.

Episoadele cu Nasty pe post de bădăran în faţa reprezentanţilor mass-media pot fi găsite uşor pe Youtube - sunt acele clipe în care amicul pletos al lui Ţiriac n-are habar, e pe lângă subiect. Mă rog, trecem peste, vorba şoferului de buldozer (e o poantă care circulă pe Facebook).

Aşadar, Ilie s-a trezit cu un apel pe gadget şi cu fireasca întrebare ce mai faceţi, domnule Năstase? Atât i-a trebuit că s-a şi pus pe bubuială: „Sunt la Senat, muncesc. Şi nu fac bani. Fac doar 1.000 de euro pe lună. Aşa suntem noi plătiţi, noi, senatorii României. Mănânc un mic dejun şi un prânz şi mă costă 1.000. O mie de dolari sau euro, nu ştiu.” Carevasăzică, ibovnicul cucoanei Brigitte Sfăt are probleme cu mucegaiul din portofel, nu-i mai ajunge. M-au cotropit nişte păreri şi e musai să le aştern pe foaie:

1. Nea Ilie, dacă n-ai bani, iar acei 1.000 de euro pe care-i încasezi lună de lună (până la prea-slăvita pensie de mare om în stat) te cam încurcă, de ce nu te apuci matale de muncă?

2. De ce ai mai candidat, moţ peste vreo formaţiune politică ruptă de foame, dacă ştiai că lefurile parlamentarilor nu sunt îndestulătoare? Puteai să te abţii... Sau ţi-a plăcut să scrie pe fruntea lu’ matale Senator. Te-a obligat Brigitte să intri în politică, simţea nevoia de a fi strigată de surate pe stradă, ce mai faci, doamna senator?

3. Ştiai, Nasty, că milioane de fraieri din ţara asta îşi rup cârca timp de zece ore pe zi şi nu se trezesc pe card cu măcar 500 de euro la finalul lunii? De unde naiba să ştii şi, la o adică, de ce ţi-ar păsa? Ruşine, campionule!        

Citit 810 ori Ultima modificare Joi, 24 Septembrie 2015 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.