Hai, Mini-România!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dragnea-Mustaţă şi-a anunţat ieri candidatura la scăfârlia PSD, dar s-a folosit şi de un slogan sforăitor: "Nu poţi să minţi în politică, în speranţa că nu se va afla”. Desigur, iar marmota învelea în staniol dosarul Referendumul...

* Iohannis i-a spus preşedintelui Chinei că România este interesată de Noul Drum al Mătăsii. Dom’ şef de la Cotroceni, măcar pe ăsta să nu plătim rovinietă! Sau măcar uliţa mătăsii să nu fie prevăzută cu cratere şi valuri, mânca-i-ar falimentul pe asfaltatorii de muzică uşoară din ţara asta!

* Primarul Oprescu este la spital pentru analizele solicitate de Avocatul Diav... ăsta, Poporului. Victor Ciorbea ar trebui să se îngrijoreze şi de soarta lui Vişinescu - are 90 de ani şi a primit douăzeci de ani de detenţie. Ar fi păcat să ne uităm înaintaşii. De fapt, p-ăia care ne-au torturat înaintaşii.

* Într-un stat cu mini-economie, mini-sănătate, mini-agricultură şi mini-educaţie, era firesc să ne bucurăm şi la mini-fotbal: România a câştigat Europeanul la fotbal foarte mic, al doilea an la rând, dacă nu mă înşeală memoria. Bravo, bă, suntem mici!

* Presa britanică scrie despre legenda românească Nicolae Guţă care şi-ar fi caftit iubita într-un show de televiziune. Ce impresie îşi fac despre noi alde John şi Tony? Că nici n-am auzit de Sting, că suntem leşinaţi după acordurile lombrozianului care a schimbat mina de cărbune cu vioara răguşită. Na, ieşiţi, Capatos, Măruţă şi Teo, şi explicaţi-le ziariştilor din Regat că panaramele promovate de voi se pupă doar cu preferinţele unei minorităţi, că numai cei fără şcoală şi cu tun de bas în portbagaj consumă emisiunile voastre urduroase! Şi, vorba aia, e cazul să-l exportăm şi pe Salam, nu e bine să lăsăm geniile în anonimat.

* În plin context care a duhneşte a şmecherie nemţească, Hyundai recheamă jumătate de milion de maşini pentru remedierea unei grave probleme la motor. Cei care au făcut între timp accident şi, eventual, s-au mutat dincolo nu mai sunt obligaţi să revină în service.

Citit 767 ori Ultima modificare Duminică, 27 Septembrie 2015 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.