Haluăin. Costume de inspectori ANAF

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Udrea, prezentă în curtea DNA-ului, le-a spus unor jurnaliste că încătuşarea este ilegală, deci nu mai este posibil să iasă cu brăţări de la „consultări”. Nuţi, fată, adică nu mai avem voie nici cu fetişuri? Dă-o naibii de lege!

* Organizaţia Mondială a Nesănătoşilor, după avertismentul cu slana, cârnaţii şi cabanoşii, ne anunţă că două din trei persoane de pe planetă au herpes. Carevasăzică, un om din cei trei deja pomeniţi se va pupa singur. Sau deja o face şi n-a apucat încă să se laude.

* Astăzi ar trebui să ne distrăm echipaţi în cap de mort. Astăzi, diseară, poate şi mâine dimineaţă, dacă ne mai rămâne un rest de Halloween. Nu ştiu dacă se poate direct în izmene... Probabil că da, însă ar însemna ca boschetarul cartierului în care locuiesc (hopa, sictir pentru noţiunea de homeless, sictir pentru corectitudinea politică - avem boschetari, băăă, boschetari, deci mai lăsaţi-mă dracului cu refugiaţii!) s-o ţină numai în halăuinuri tot anul.

* N-o să ţin cu părinţii care postează pe Feisbuc compuneri de clasa a IV-a despre toxicitatea sărbătorii bostanilor. OK, e şi acesta un eveniment de import, nu e prea funny să stai cu urme de sânge în colţul gurii, chiar dacă e numai machiaj, dar nu trebuie luată în tragic. Trecem şi peste Halăuin, aşa cum scăpăm repede de leafă. Dar să facem apologia balurilor cu draci mascaţi, cu îngeraşii (care au prostul obicei de a face roşu în gât) în rolurile principale, mi se pare de prost-gust. „Dragi adulţi, aţi încercat şi aproape aţi reuşit să ucideţi imaginaţia, lumea basmelor. Aia cu prinţi şi prinţese, zâne, spiriduşi, piraţi şi vrăjitoare!”, a scris pe adresa redacţiei unui cotidian un tătic „de Vrăjitoare cu Bagheta magică şi un Dovleac simpatic”. Omul era fiert că în şcoala frecventată de odrasla-i a fost interzis bâlciul cu dinţi de vampir. Apropo, de când este promovat în România caraghioslâcul cu bostani şi coarne de diavol, n-am văzut măcar o zână sau un pirat. Apropo, costume de inspectori ANAF există pe piaţă? Ar fi perfecte pentru petrecerea de diseară.

Citit 815 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.