Omizile lui Klaus

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Animăluţele de la Cotroceni vor păpa 5.000 de lei din bugetul naţional pe 2016. Aşa scrie în proiectul Guvernului Cioloş. Leii lui Nuţu Cămătaru ar suferi de inaniţie cu banii ăştia. Oare ce-o creşte Klaus p-acolo, omizi nepăroase?

* Unii specialişti anunţă că luminiţele de Crăciun ar putea încetini conexiunea la Internet. Gata, m-am prins! Galaţiul se bate în iarna asta pentru cea mai tare goană a feisbucurilor, goagălilor şi a celorlalte site-uri...

* În mandatul lui Iohannis, România începe să-şi trimită ziariştii în străinătate. Emil Hurezeanu este ambasadorul Mioriţei în Germania, iar acum Luca Niculescu ne va reprezenta la Paris. E tot un soi de cenzură şi aş merge mai departe: Ioana Popescu, vulgara care l-a tăvălit pe Mutu, ar fi bună ca ambasador în Rusia, iar Cristian Tudor Popescu se pliază pe atmosfera din Groenlanda.

* Prea Fericitul Daniel a declarat că muzica rock nu e rea, după ce au tot comentat unii că preoţii i-ar fi făcut satanişti pe bieţii tineri pieriţi în clubul Colectiv. Nu e rea deloc, însă ce ne facem cu jurnaliştii care, prin natura meseriei, sunt nevoiţi să scrie despre Metallica şi Deep Purple, iar acasă ascultă manele?

* Milioane de români s-au holbat iarăşi la Singur Acasă, peliculă lansată în anul 1991 şi difuzată până la exasperare de Pro TV. Poate fi considerată o dramă, mai ales în epoca Internetului, dar prefer gagurile lui Joe Pesci decât să-i ascult pe Radu Banciu şi Mircea Badea. Veţi comenta că cei doi nu prestează sâmbăta seara, atunci când rulează îndeobşte seria filmelor cu Macaulay Culkin. OK, nici de Ozana Barabancea n-am chef.

* Clienţii unui mall din Bucureşti au devastat bradul de Crăciun din cauza unor mărunţişuri prezente în pom: rujuri, creioane de ochi (stilouri nu există?) etc. O femeie chiar a leşinat în acea îmbulzeală. Toţi inşii ăştia au drept de vot şi-şi pot da cu părerea pe marginea bugetului României pe anul următor. Frumos, înălţător!

Citit 582 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.