Aşa pică românii de lacomi...

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Poliţiştii au confiscat de la supermarketuri peste douăsprezece tone de cărniţă degradată. A nu se înţelege că e vorba de fleici făcute franjuri pentru a te ajuta să termini mai repede friptura la grătar. Nu! Bagi marfa asta la ghiozdan şi ajungi urgent la medic, apoi jurnaliştii care se laudă că au cea mai frumoasă meserie din lume anunţă că iar au crăpat în ei românii de parcă nu mai văzuseră în viaţa lor salată de boeuf şi răcituri sub numele oficial de piftie. Ne-am luat ţara înapoi, desigur. Am luat-o de ni s-a aplecat.

* Şi frumos este că despre Crăciun vorbesc în primul rând aceste companii de crăpelniţă. Vai, de prin noiembrie ne vorbesc la televizor şi pe radio despre luminiţele sărbătorilor şi mai ales despre sufletul lui Avram Iancu pe care îl ambalează cu atenţie ca să scoată lacomul din tine. An de an le iese, iar nouă direct pe nas.

* Avem şi noi, românii, jihadistul nostru. E vorba de un oltean incult care se antrena la fără frecvenţă pentru a intra în rândurile ISIS. Aşa pică miturile planetei... Dacă marile puteri nu găsiseră încă un plan de a demola mitul beligeranţilor din Orientul Mijlociu, iată că le vine în ajutor judeţul Dolj.

* Domnul Avocat al Poporului n-a intrat încă în vacanţa de Crăciun, cu toate că şi-a lăsat lerul mare şi vorbeşte greu. Iată ce a descoperit Victor Ciorbea: „Camerele de deţinere din centrele de reţinere şi arestare preventivă sunt amplasate necorespunzător, la demisolul clădirilor, iluminatul fiind redus, iar grupurile sanitare insuficiente.” Dacă n-ar fi precizat ce se întâmplă în acele camere, aş fi crezut că fostul premier ne prezintă zone importante din ţară, regiuni considerabile din Moldova, Oltenia şi Muntenia... Nea Victore, de buda din fundul curţii care funcţionează inclusiv iarna la Liceul Cuza din Galaţi ai auzit? Tot la facultate se ajunge şi de acolo, dar pe partea ailaltă, dacă înţelegi unde bat.

* Pro TV a renunţat la emisiunea „Omul care aduce cartea”, după 16 ani de prezenţă pe micul ecran. Păi, nu era păcat să-l lăsăm pe Măruţă cu show-ul prea scurt? S-au câştigat nişte timpi de antenă.

Citit 607 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Decembrie 2015 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.