Boarfe de europarlamentar

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vă mai aduceţi aminte de duduia Corina Creţu? E fosta fată de casă a lui Nea Nelu care a ajuns europarlamentar şi i-a făcut ochi dulci, pe Internet, americanului Colin Powell... Probabil şi pe Bunicuţă a iubit-o cu foc într-o vreme, nu bag mâna în foc, merg doar pe speculaţii. Ideea este că, o dată la câţiva ani, blonda osoasă revine în peisaj: ieri a ajuns în presă informaţia conform căreia jumătate din stafful său de la Bruxelles şi-a dat demisia deoarece Corinuţa îşi obliga subalternii să-i ducă rufele la spălat. Concluzii:

1. Domniţa Creţu trebuie lăudată pentru evidentul concubinaj cu igiena. O arătăm cu degetul că-i trimitea pe Gigel şi Ionel să-i facă ţoalele giugiuc? E păcat că ne împiedicăm în asemenea chestiuni.

2. Uitându-mă pe realizările de europarlamentar ale Corinei, nu pot spune decât că angajaţii săi de la Parlamentul European au motive de bucurie că mergeau aproape zilnic la spălătorie. Altfel ar fi mucegăit în birou. Ei, nu boarfele.

3. Niciunul dintre ei n-a pus destul mâna pe carte. Rufele se spală numai în familie, deci măcar un biped din echipa bruxelleză a lui Cori ar fi trebuit să înveţe să ia rochiile şi sarafanele la mână.

* Liberalii sunt şi nu prea la putere. Ponta a plecat, dar Vasile şi Alina încă n-au pus mâna pe ciolan - varianta cu tehnocraţii este un soi de cum ne putem păcăli că nici adversarii nu stau la balcon. Tot un fel de capră a vecinului băgată în reanimare. Ar fi Iohannis la Cotroceni, dar parcă nu PNL-ul l-a instalat în funcţie, ci străzile doldora din Paris şi Londra. Eh, băieţii cu săgeată, după ce au tras aer în piept în urma demisiei lui Victor Viorel, şi-au stabilit candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei: Cristian Buşoi, şi el europarlamentar, ca demoazela Creţu... Am găsit cel puţin un slogan pentru Buşoi: Cu Buşoi în turul 2! / Un Buşoi pentru Bucureştii Noi. Mai mult, Cristi, din fotoliul de primar în buricul ţării (o trambulină dovedită), ar putea ajunge preşedinte. Dacă unii, peste Atlantic, au fost conduşi de Bush senior şi de Bush junior, de ce nu ne-am trezi şi noi cu Buşoi moţ la Cotroceni?

Citit 680 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2015 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.