Rotaţia pământului din Teleorman

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cu ocazia Europenelor de fotbal de anul viitor, vom asista la cel mai frumos paradox din mileniul tehnologiei. Deşi românii îşi vor cumpăra televizoare de ultimă generaţie, HD, full HD, curbat, 4K şi alte nenorociri, tot nu vor vedea meciurile. De ce? Pentru că întrecerea de dat la glezne va fi transmisă doar de culoarea magenta. Or magenta acoperă doar o bucată din teritoriu. Şi te mai şi dor ochii...

* E de ultimă oră şi mi se pare grozavă. Specialiştii anunţă că mişcarea de rotaţie a Pământului încetineşte. Prin urmare, Crin Antonescu şi Dan Mihalache, şeful cancelariei lui Iohannis (cine să fi auzit de el?), salută această descoperire: o rotaţie mai greoaie a Terrei mai amână măcar cu câteva fracţiuni de secundă cântatul cocoşilor. De asemenea, în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor, Liviu Dragnea a ţinut să sune la NASA ca să afle dacă rotaţia pământului leneveşte inclusiv în cimitirele din Teleorman.

* De Crăciun vom avea lună plină, fenomen care nu s-a mai întâmplat în această perioadă a anului de fix 38 de ani. Nu ştiu ce să zic, dar totuşi pare pregătită de Guvernul lui Ponta. Tehnocraţii oricum nu erau interesaţi să rezolve aşa ceva şi nici n-aveau timp ca să aducă luna grasă taman de Crăciun. Unii de acolo nici nu cred în această sărbătoare. E sigur mâna lui Ponta - nici măcar săracii, cu luna plină deasupra mesei de Crăciun, nu se vor mai putea plânge că nu au absolut nimic.

* Papa Francisc vorbeşte de câteva săptămâni numai despre încălzirea globală... Pfuuu, oare de ce nu-şi dă cu părerea şi despre pariuri, mi se pare la fel de relevant. Sfinte Părinte, ia zi, se dau goluri diseară la Dinamo - Astra Giurgiu? De asemenea, Papa ar putea prezenta meteo în locul lui Busu sau horoscopul, ca s-o vedem şi noi, după 20 de ani, pe doamna Neti Sandu fără pâine.

* Haterul bătrân Gheorghe Tadici ar trebui nici să nu mai strănute în public după ce naţionala de fete a României a eliminat Brazilia, intrând astfel în sferturile de finală de la Mondiale. Ziceam şi eu...

Citit 646 ori Ultima modificare Luni, 14 Decembrie 2015 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.