Bingo, s-a promulgat legea!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cetăţeanul Klaus, cum îi zicea Ponta în toamnă, a promulgat ieri pensiile speciale ale parlamentarilor. Soţul doamnei Carmen a avut de ales: să-şi vâre slipii de Florida în geamantan (şi găletuşa de nisip, eventual) sau să dea cu ştampila peste una dintre cele mai odioase legi post-decembriste. Sibianul de la Cotroceni a promulgat-o mai cu strângere de inimă, pot să pariez: auzise că pe cerul de la Miami s-au strâns niscaiva nori.

* Administraţia Prezidenţială şi-a tras site nou-nouţ. Mai mare dragul să nu scrii nimic pe el!

* Cu alte cuvinte, n-o să-l mai criticăm pe domnul Iohannis că îşi exprimă opiniile numai pe Facebook. Are acum şi portalul prezidenţial, în care au intrat nişte bani frumoşi. Crăciunul vine şi la firma care a lansat la apă presidency.ro.

* După ce şi-au votat specialele (Parlamentul parcă funcţionează într-o sală de Bingo), aleşii neamului foarte prost au blocat legea prin care oamenii de la sate s-ar fi ales cu Internet gratuit. Mare păcat, downloadul de lapte de vacă se va resimţi.

* Probabil că înalţii demnitari din Casa Poporului au avut alt plan: reducerea numărului de câini de la stână ar fi atras o ţeavă generoasă de net. Adică, băi ciobane, nu te mai plânge: rămâi fără alde Rex (maximum trei, dacă eşti la munte), dar măcar te vei alege cu antivirus antilupi şi antiurşi.

* În plină isterie Star Wars, NASA doreşte să cultive cartofi pe Marte. Prin urmare, o porţie de chipsuri ne va îngrăşa indiferent în care parte a galaxiei ne vom afla...

* O româncă a câştigat la loteria spaniolă aproximativ 400.000 de euro. E tot un câştig al Guvernului de tehnocraţi, după medalia de bronz obţinută la Mondiale de naţionala feminină de handbal.

* Ca să conştientizăm teritoriile câştigate de consumerism (mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă), compania Carrefour anunţă că a cumpărat Billa.

Citit 749 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 20:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.