China şi strachina

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Sper că i-aţi remarcat pe ipocriţii cărora le repugnă ipostazele cu agregatul pus pe labe. Mai mult decât atât, îi fac criminali, inşi desprinşi din tablourile Evului Mediu şi aşa mai departe... Nu sunt un fan al pozelor călare pe porcul sacrificat (mai ales că toate sunt la fel), dar nici nu pot uita că mi-e prietenă carnea acestuia, aşadar aş fi ridicol să-i pun la stâlpul infamiei pe simpaticii scamatori ai baloţilor de paie. Îmi trece prin scăfârlie un singur aspect: un porc redus la tăcere este dovada vie a faptului că nişte oameni vor consuma pe bune carne proaspătă, nu oase garf congelate de două decenii la supermarket. Or de porci sinucigaşi care să ajungă ulterior în străchini n-am auzit...

* Simpatic şi plin de umor involuntar mi s-a părut colindul soldaţilor români din Afganistan. Noi la Viflaim am fost, s-au lăudat în cor bravii militari, dar mă tem ca Ministerul Apărării să nu se autosesizeze şi să le taie solda. Nene, noi v-am trimis la Kabul, aşa cum ni s-a solicitat, şi voi ce faceţi, părăsiţi postul?

* Glumeţul Papă de la Vatican - are un simţ al umorului care depăşeşte aşteptările, iar de acest lucru ar trebui să fie conştient PR-ul său - le-a transmis credincioşilor să refuze hedonismul şi consumerismul. Sfinte Părinte, lasă-le pe astea, dumneata te pricepi de minune la altele, cum ar fi încălzirea globală şi dispariţia tigrilor siberieni! Ia zi-ne, va ninge la Predeal în weekendul următor? M-a prins cheful de a mă da pe pârtie, de asta te-am interpelat.

* China a pus capăt politicii unui singur copil. Aşadar, cuplurile din această ţară vor putea să aibă un al doilea ţânc. Prin urmare, în Dicţionarul Explicativ al Limbii Chineze va fi (re)introdusă noţiunea de frate. Sau soră.

* Conform unui studiu publicat în revista Behavioral Brain Research, bărbaţii au un simţ al orientării mai bun decât femeile. Mi se pare o concluzie firească: păi, cine iese noaptea, indiferent de oră, deoarece este nevoie de aia şi de ailaltă? Parcă bărbaţii - noaptea, după 11,00, nu se mai aude niciun „sărut mâna” pe stradă.

Citit 580 ori Ultima modificare Luni, 28 Decembrie 2015 16:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.