Scuipi ketch-up când te speli pe dinţi?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* O doamnă din Arad a sunat la pizzerie ca să mănânce şi gura ei un quatro-cu-ceva. Produsul i-a fost livrat la timp, nimic de comentat, însă printre ciuperci, mozzarela şi ardei gras a răsărit un dinte cariat. Arădeanca are X motive de a fi nemulţumită:

1. Dacă ţi se aduce pizza la domiciliu şi trebuie să conţină fasole rânjită smulsă din gingie, îţi doreşti ca măcar să nu fie atinsă de carii. E prea mult dacă cerem să ne fie respectate drepturile de client?

2. Haideţi să umblăm la spotul publicitar care ne pătează chiuveta dimineaţa! „Scuipi ketch-up când te speli pe dinţi?”

3. Dacă era dinte de lapte, cu siguranţă a schimbat şi gustul pizzei. Nu numai aspectul. Cum să pui lapte printre salam, bacon şi broccoli? Deja mă doare burta, imaginaţia-mi sare din frecvenţă.

4. Obişnuinţa face victime şi mai mari. Mă aşteptam ca doamna din vestul României să găsească nişte pizza printre dinţi. Dar iată că n-a fost posibil...

* Simona Halep a plecat de anul trecut în ţara-continent ca să fie aptă pentru primul Grand Slam al anului. Constănţeanca s-a dat lovită la nu-ştiu-care turneu mai mititel, a pierdut în semifinalele celui de-al doilea şi a ratat regeşte în chiar primul tur de la Australian Open. A învins-o chinezoaica Zhang cu 6-4, 6-3, dar probabil fanii români sunt de vină. Pun presiune, îşi doresc ca Halep să devină numărul 1 în lume, ţine de firescul peluzei. Nasul jos, Simo, altfel nu te va mai prinde niciodată nepregătită o celebră anonimă!

* Futurologii anunţă că vom avea un 2016 plin de evenimente negative. Madonna şi-ar putea lua lumea-n cap până dincolo, Britney Spears aidoma, Putin şi Erdogan-Stănescu vor bate palma ca să uite de acel avion buşit la graniţa Turciei cu Siria, cutremure, vulcani, atentate şi aşa mai departe. Nu se zice nimic despre România, Cioloş şi Iohannis, tehnocraţie şi alte ridichi degerate. Înseamnă că va fi bine, ar putea concluziona patriotul de rând... Se răscoleşte Baba Vanga în mormânt, nu alta.

Citit 610 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2016 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.