Aleşii locali ratează speciala

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Suedia finanţează un curs de lunetişti pentru refugiaţi. Ce naiba vorbim, cum să ne mai temem de valul care a pătat intimitatea oraşului Koln? Norvegia te deposedează de copil dacă-ţi permiţi să-i faci programul, iar ţara vecină şi prietenă îi învaţă pe băieţii sosiţi din Orientul Mijlociu să anihileze din faşă orice refuz al doamnelor de pe bătrânul continent. Păi, ori ne jucăm de-a taţii şi de-a mama în piaţă, ori ne prostim?

* Pe de altă parte, trebuie să apreciem că ţările civilizate din nord şi vest se ocupă de chestiuni serioase. Vezi, nene Cioloş, nu-i mai arde nimănui de Schengen!

* Curtea Constituţională de la noi a decis că primarii şi ceilalţi aleşi locali nu vor pupa pensii speciale. Cetăţeanul Durbacă - dau un exemplu peste rând - nu va plânge prea mult, el este deja abonat la pensia de parlamentar. Asta înseamnă să fii strateg. Fii ca el! Mă rog, asta a fost o glumă. Proastă.

* În Bucureşti a nins ca să aplice poliţiştii amenzi serioase. Cum trotuarele n-au fost deszăpezite, au fost luaţi la rost unii agenţi economici şi, aşa am înţeles, mai multe persoane fizice. Carevasăzică, e rău când faci trotuarul, e rău şi când îl ignori.

* Alina Gorghiu de la partidul mare care a înghiţit un partid mai mic este de părere că ai săi vor intra în coliziune cu pesediştii. Nu vă temeţi, e doar o mostră de politică făcută în condiţii de iarnă.

* Cititorii de Penthouse nu vor mai găsi revista destinată adulţilor zburdalnici. Compania a anunţat că ce era pe print nu se va mai găsi, deci e o veste proastă pentru parlamentarii fără laptop. Ei nu pot aplauda cu o mână această decisie controversată.

* Renumita Pamela Anderson, din postura de activistă pentru drepturile animalelor (nu ca salvamar pentru maturi), a susţinut un discurs epocal în Parlamentul Franţei. Stop îndopării forţate a gâştelor!, a clamat Pamela spre oftatul inşilor trecuţi de a doua tinereţe care, la o adică, au vânat cândva posterele cu distinsa blondă. Îţi măreau ficatul, nu alta!

Citit 533 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2016 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.