Scumpa etichetă a mongoloidului

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Liberalii doresc două tururi pentru alegerea primarilor, însă nu neapărat pentru propriii candidaţi, anunţă domnişoara Gorghiu, ci ca să nu ocupe fotoliul de edil-şef vreun ins cu numai 15 procente. N-ar avea legitimitate, adaugă Alina de Tecuci. Ca să fim liniştiţi noi, cetăţenii, vorba lui Dem Rădulescu în seria B.D.-urilor...

* Republica Moldova a avut încă o noapte albă, Guvernul Filip depunând jurământul în secret la doişpe noaptea. Am unele nelămuriri:

1. Dacă tot s-a ţinut pe blat, cum zic politicienii cu carenţe de educaţie, de ce a mai trebuit ca noul Executiv să depună un aşa-zis jurământ? A filmat totuşi cineva?

2. La miezul nopţii poţi face cu totul altceva, nu să ungi guverne sau alte bazaconii de acest gen. Mai ales când afară erau temperaturi care frizau criogenia.

* Guvernele de dincoace de Prut - mă refer la cele conduse de domnul Victor Ponta - au cheltuit aproape un milion de euro pe protocol. Adică pe o cafeluţă, un biscuite, ca să nu părem băieţi de la ţară, rupţi în platforma-program. Doar n-o să-l întrebe cineva pe mongoloid cum a făcut primul milion de euro aruncat pe eticheta propriei echipe de la Palatul Victoria...

* Marele muftiu al Arabiei Saudite, şeicul Abdullah al-Sheikh, a decis că şahul este interzis în islam, spunând că intră în categoria jocurilor de noroc şi este o pierdere de timp. Nu mă pricep şi nici nu vreau să comentez, însă aş vrea să remarc dinamismul acelui joc practicat şi în noaptea de Anul Nou la Koln. Tahharush îi zice, parcă. Şi, culmea, nu e joc de noroc, adică se merge tot timpul la victorie. Cu precizie.

* I-aş putea găsi şi un nume acestei drăcovenii căreia îi cad pradă femei nevinovate. Feriţi-vă de Tahharush!

* Primarul Buzăului, un nene pe care îl cheamă Boşcodeală, a fost filmat într-o cameră de hotel în timp ce făcea tumbe cu două domnişoare. Boşcodeală refuză să acrediteze această producţie, dar eu cred că o face din modestie. De obicei, ăştia cu nume pitoresc îşi laudă bărbăţia.

Citit 573 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2016 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.