Trepiedul ne mai salvează

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un bărbat angajat la nu-ştiu-care televiziune a intrat cu maşina în gardul Guvernului. Gestul individului este „un manifest cu privire la ameninţările teroriste asupra României”. Problema este că bucureşteanul conducea un Logan, motiv pentru care trebuie dat în judecată. A dus în derizoriu ideea de terorism sălbatic. Bă, Osama bin Laden a intrat în turnurile gemene cu avioanele, nu cu strănepotul Daciei 1300...

* Înţeleg că şi exaltatul ăsta e operator de imagine, cameraman adicătelea, precum Sobaru de la TVR, care a plonjat în Parlament pe timpul guvernării Boc. Asta înseamnă presă cu iniţiativă, nu să fii deontolog în funcţie de viteza vântului... Trepiedul ne salvează, mai avem o şansă.

* Apropo, presa britanică este fascinată de Dacia Sandero, pe care o consideră mai ieftină decât o cameră de hotel. O făcătură, ar spune primarul Boşcodeală de la Buzău, un abonat al dublelor din complexele de cazare.

* O româncă a ajuns la Urgenţe deoarece a băgat la ghiozdan o plantă exotică luată de la supermarket. O considera comestibilă, deşi în stare crudă este otrăvitoare. Fiinţa şi-a lăudat nefericita experienţă pe Facebook, făcându-se de râs şi demonstrând încă o dată incultura gospodinei de la oraş, care vânează „oferte” şi „ocazii”. Nici măcar o cafea nu-ţi mai face, căci s-a consacrat deja formula 3 în 1, iar când zăreşte exotismul în lada cu legume uită de ostropel şi de ciorba de zarzavat.

* De la începutul crizei economice, încrederea românilor în bănci a scăzut la jumătate. În ciuda acestui aspect absolut firesc, Mugurel Isărescu (cu riscul de a mă repeta, aşa îl striga maică-sa atunci când era mic - îl chema din spatele blocului ca să-i dea sandvişurile cu icre murdare) rămâne în topul personalităţilor republicii pe care, în caz de scrutin, ai noştri l-ar vota cu simţ de răspundere. Oare când ne vom dezmetici?

Citit 552 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2016 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.