Ştozilla vs. Stormzilla

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* La americani s-a aşternut Stormzilla, un fel de bunica tuturor uraganelor, iar autorităţile îi somează pe cetăţeni să rămână în casă (sau în case, domnilor Iohannis şi Năstase, în eventualitatea în care aţi locui peste gârlă), altfel vor fi arestaţi. Acum fix o săptămână, se făcea apologia vremii extreme din România, aşa ziceau tovarăşii de la televiziunile de ştiri, când de fapt noi ne împiedicam în Moftzilla. Sau Ştozilla, un soi de vrăjeală ambalată ca să dea bine atunci când suntem lipsiţi de accidente, incendii, atentate şi cutremure. Doar n-o să facem rating cu vreo recenzie de carte.

* Republica noastră suferă de Codzilla - cum se abate vreun ciclon de grădiniţă spre sud-estul României, cum vin avertizările de galben şi portocaliu, deşi s-ar impune doar un foc în plan vertical cu pistolul de apă. Îngheţată. În judeţul Galaţi, în continuare se merge foarte prost, cu toate că n-a mai nins (dacă aia fu ninsoare, neică) de mai bine de o săptămână. Sau poate că aşa trebuie să arate judeţul lui Superman... N-ar mai avea pe cine să salveze, parcă aşa era scenariul.

* Preşedintele şi premierul au participat ieri la evenimentele organizate la Iaşi în cinstea Zilei Unirii Principatelor. L-o fi anunţat cel de-al doilea. Cum adică pe cine?

* Iar ca să fie tabloul frumos până la capăt, m-aş fi aşteptat ca cel de-al doilea (la domnul originar din Zalău mă refer) să fie surprins incognito într-un tren personal, printre navetişti îngheţaţi şi nemâncaţi. Acolo să fi desfăcut nişte conserve de carne, să fi înmuiat pâinea în sucul conservei şi să fi ciocnit câte o bere Azuga - ar fi fost o nemaipomenită horă a unirii.

* Este oficial. Simona Halep nu va juca în meciul de FedCup contra Cehiei. Nimic surprinzător, constănţeanca fiind absentă şi de la Australian Open.

* Vestea proastă e că astăzi începe o nouă săptămână de lucru. Aia bună vine din altă parte: se mai strică gerul la burtă şi putem să ne pregătim în voie de Ziua Îndrăgostiţilor.

Citit 581 ori Ultima modificare Duminică, 24 Ianuarie 2016 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.