Război şi lăptic

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Băsescu a intrat în campania de denigrare a produselor care se promovează pe Antenele lui Voiculescu. Printre altele, Zuzu, Albalact şi Strepsils... Fostul preşedinte se exprimă ca Bahmuţeanca pe vremuri – ceva de genul, până acum îmi făceam treaba cu ele, dar am renunţat, nu le voi mai folosi. Nea Traiane, lăptic şi bombonele pentru gâtlej în meniul lu’ matale? Să fim serioşi, te strici la burtă, se taie tăria ca maioneza, bre!

* De partea cealaltă, Mircea Badea şi-a trântit poze în bucătărie şi baie cu exact brandurile ostracizate de marinar. Să-l vezi pe Mirciulică înconjurat de iaurţele, iarăşi mi se pare deplasat. Badeo, nu mai eşti musculosul care dădea cu bărbia de pumnii motociclistului nărăvaş? Kefir bei, kefir o să faci la următorul caft. Apoi, părinţii tăi ar trebui să nu-ţi mai cumpere aşa ceva, chiar dacă eşti în continuare în întreţinerea lor. Meniul fecioraşului trebuie schimbat, e limpede.

* O bătrână din Tg. Mureş s-a trezit cu o factură imensă la energia electrică, aproape 3.500 de lei, ditamai suma. Şi are în casă doar un bec şi un televizor. Biata femeie a început să plângă, iar povestea i-a ajuns pe Facebook. Hm, nu vă mai săturaţi, măi bătrânilor din România! Şi bec, şi televizor? Dar pe ce lume trăim, nu era destul un opaiţ chior? O lampă şi ai fi plătit doar 1.000 de lei pe lună! Nu putem să huzurim şi, când trebuie să plătim, bocim.

* Alin Moldoveanu, campionul olimpic la tir de la Jocurile Olimpice de la Atena, a ratat calificarea la ediţia din acest an, competiţie care va avea loc la Rio. Carevasăzică, nici cu pistolul nu mai ştim să tragem. Numai Putin să nu audă, că suntem vai de noi.

* L-au prins pe Guru Bivolaru, aproape că nu mai ştiam de existenţa domniei sale. Inventatorul MISA a încercat să se fofileze, s-a dat bulgar în momentul în care poliţiştii au pus mâna pe el, dar nu ştia o buche din limba de la sud de Dunăre. Grig, treci acasă, plâng toaletele publice după tine, unde sunt vremurile când erai invitat la televizor ca mare specialist în jet?

Citit 479 ori Ultima modificare Duminică, 28 Februarie 2016 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.