Dragă, nu se mai irigă ca lumea!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Klaus a plecat iarăşi din ţară. Dă o fugă până la Bruxelles, cum se zice în popor. Habar n-am dacă domnia sa, ocupat până peste cap cu drumurile, cunoaşte sensul vorbelor exprimate de talpa ţării... De asta suntem atât de răi - tati e mai mult plecat cu serviciul, n-are cine să se ocupe de educaţia noastră.

* Doamna Carmen pare supărată pe cetăţeanul „diletant” descoperit de presa germană. L-a rugat de atâtea ori s-o ducă şi pe ea în România măcar o dată. O macină curiozitatea, e de înţeles, doreşte să-şi vadă locurile natale.

* Torţionarul Ficior, a doua bestie după Vişinescu, afirmă că în puşcărie nu curge lapte sau miere. Judec declaraţia lui Ficior în contextul condamnărilor din mileniul al III-lea şi mă bucur că instalatorul n-are de lucru după gratii. Nu vă daţi seama că laptele şi mierea ar murdări operele ştiinţifice elaborate de pârnăiaşii României? Başca, de lapte e nevoie la mititica în perioada în care E-Coli e pe toate drumurile? Iar mierea - trebuie spus acest lucru, până la urmă - mierea în pârnaie e păcătoasă. E lubrifiant, or ne aflăm în post.

* Se spune că localurile au mult de pierdut după apariţia legii care scoate ţigara în stradă, că fumătorii consumă mai mult decât cei care se afumă pasiv. Fireşte, e o intoxicare, o judecată emoţională. Cine a stat vreodată cu caietul dictando în mână ca să-i numere pe fumători şi nefumători, şi, mai ales, nota de plată a fiecărei categorii de clienţi? Îmi este limpede că legea antifumat a apărut deoarece spaţiile destinate consumului de tutun n-au fost niciodată respectate. Până mai ieri, locul de fumat era un moft, iar acum, după ce veioza şi havana au fost despărţite pe veci, discriminarea şi-a găsit loc tot în plămânii fumurii ai „plătitorilor de taxe şi impozite” care le sudează.

* Iohannis doreşte un sistem de irigaţii la Cotroceni şi se va investi ca atare din bugetul de stat. Am impresia că de această dată vinovată este doamna Carmen - într-o seară romantică i-a şoptit la ureche soţului că, citez, dragul meu, nu se mai irigă ca lumea... Şi, se vede, el s-a prins de problemă.        

Citit 775 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2016 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.