Dezamăgirea lui Obama

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Obama a fost în Cuba, eveniment nemaiîntâlnit, prima vizită a unui preşedinte american în aproape 90 de ani. Locatarul de la Casa Albă s-a întâlnit acolo, printre alţii, cu Nea Nicu, Elvis Presley şi Michael Jackson. Se aude că a fost foarte dezamăgit că n-a avut ocazia de a da mâna şi cu Nea Nelu.

* Televiziunile de ştiri (dar şi cele din categoria proteveurilor) se bat mulţumite pe burtă că în accidentul din Spania a jucat un rol principal şi o româncă. S-au rezolvat programele sângeroase, audienţa va exploda, aşadar pot curge liniştite reclamele la detergenţi şi la absorbante. Apropo, astea din urmă pot concura oricând la categoria Cea Mai Idioată Producţie din Audiovizual.

* Papa Francisc le-a transmis creştinilor din Europa să nu le mai întoarcă spatele refugiaţilor. Pe undeva are dreptate. La ce imaginaţie dezvoltă ăştia...

* Suveranul Pontif şi-a deschis cont de Instagram şi are deja vreo două postări. Cred că nu ştiau consilierii cum să-l scoată de pe Facebook şi, evident, au croit o diversiune.

* Sute de oameni au protestat la Băicoi din cauza nivelului ridicat al poluării din această localitate. Sunt convins că problemele din Băicoi ar putea fi rezolvate uşor dacă se va trece peste formulele de adresare. Le poţi spune dragi prieteni sau măi, cetăţenilor? „Băicoienilor” nu prea merge.

* S-a ţinut iarăşi Ora Pământului (sâmbătă, 19 martie), cu toate că energofagii de pe a treia planetă de la Soare îşi văd nestingheriţi de treabă. La cât de naivi suntem, evenimentul ar trebui să se numească Ora Pământului de Flori.

* Mihnea Motoc, ministrul Apărării, consideră că reintroducerea serviciului militar obligatoriu n-ar fi oportună. Nu acum. Deci nu e exclusă varianta. Nu vi se pare dubioasă această negaţie în marea de bătălii/atentate/bombe şi aşa mai departe? Mamă, să-mi aduci pachet la unitate! Nu subsemnatului, era un refren, aşa.

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 21 Martie 2016 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.