Pilule de elecţie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Iohannis a declarat că cetăţeanul trebuie să fie liniştit din cel puţin un motiv: „Statul face tot ce poate pentru a-i garanta securitatea.” Îmi sună a slogan de FNI, adică dormi liniştit şi vei rămâne în stradă.

* Trupa Taxi a retras de pe Youtube videoclipul melodiei-manifest „Despre smerenie” pentru a-l modifica, din poveste urmând să iasă artistul Grigore Leşe. E prima retragere oficială dintr-un videoclip, iată cât de mult a avansat tehnologia, bre... Oare dintr-un film pentru adulţi poţi să pensionezi vreun participant?

* Cu toate că-şi anunţase retragerea din politică, fostul primar Piedone va candida iarăşi la funcţia de jupân în sectorul 4 al Capitalei. Probabil că Popescu, după numele din buletin, cunoaşte bine un proverb din perioada în care hăituia aprozariştii şi vânzătorii de la butic: Câinele nu pleacă de la măcelărie decât dacă se trezeşte de dimineaţă şi departe ajunge.

* În Coreea de Sud s-a împărţit recent mită electorală în pilule de putut. De elecţie, cum ar veni. Elecţia e acel fenomen care apare, de obicei, o dată la patru ani: îţi vine brusc cheful să pui mâna (sau instrumentul de lemn) pe ei şi alegi o singură persoană sau pe niciuna. Totuşi, elecţia, în comparaţie cu alte năzbâtii, nu poate fi consumată în intimitate. Dacă-mi veţi istorisi că în cabina de vot se găseşte şi intimitate, promit că la scrutinul din acest an voi vota o singură dată.

* Marian Munteanu, liderul studenţilor din Piaţa Universităţii la mineriade, va fi candidatul liberalilor în cursa pentru Primăria Generală a Bucureştilor. E obişnuit cu bătaia, probabil din acest motiv va fi iarăşi vârf de lance. Şi, mai mult decât atât, acum are şansa de a o încasa de la o femeie.

* Două românce cu şanse de a concura la Jocurile Olimpice de la Rio au fost prinse dopate. Le-a ieşit medicamentul luat de Şarapova. Ciudat? Aiurea. Dubios mi se pare faptul că şefa Agenţiei Naţionale Anti-Doping se numeşte Vâjâială. Vertij, adicătelea.

Citit 526 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Aprilie 2016 17:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.