Semnături de la mineri

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Lui Tăriceanu i s-a făcut rău din cauza dietei. Culmea, Dieta face numai lucruri bune, ar comenta Putin.

* Iohannis i-a urat noului ministru al Muncii să aibă mână bună. Ah, cum e posibil să-i spui asta unui Pîslaru?

* Apropo de preşedinte. Klaus nu mai este proprietarul acelei case din Sibiu. Prin urmare, e de înţeles că-l găsim mai mult prin camera de hotel.

* Iohannis a promulgat legea indemnizaţiilor pentru mame. A profitat, cu alte cuvinte, de o clipă în care doamna Carmen nu se afla în acelaşi „suite” dotat cu plasmă, jacuzzi, room-service şi celelalte lucruri nefolositoare.

* Au fost acordate premiile Pulitzer pe 2016. E acel moment din an în care multe piţipoance îşi doresc să lucreze în presă.

* Un politician extremist care ţinteşte Primăria Capitalei promite să nu mai vedem picior de migrant prin Bucureşti. E declaraţie de traficant de organe... De unde ştie el unde se va desface chimirul acela, Doamne fereşte?!

* Mii de mineri au venit pe jos în Bucureşti pentru a protesta în faţa Guvernului. În faţa şi în pofida, se înţelege. Oamenii au plecat, totuşi, neaşteptat de repede. Or fi venit doar pentru campania de strângere de semnături a domnului Marian Munteanu.

* Ce ne facem după insuccesul din gimnastică? E o întrebare care se rostogoleşte în social-media de câteva zile... Răspunsul vine de la bărbaţii gospodari care trăiesc la bloc: Dăm pe fotbal! Şi-aşa ne-a rămas nişte bere în frigider de la ultimul campionat naţional de karate tradiţional.

* Altă chestiune care-i macină pe consumatorii de mişcare televizată. Ce se întâmplă cu FC Barcelona, echipă care a ajuns un fel de Chiajna a Europei? Hm, o fi farmacia închisă.

* Oamenii de ştiinţă vehiculează o nouă ipoteză pe marginea dispariţiei dinozaurilor. Staţi aşa, n-au dispărut! Păi, Nea Nelu?

Citit 501 ori Ultima modificare Marți, 19 Aprilie 2016 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.